Σπύρος Μπιμπίλας: «Μου κόστισε τρομερά ψυχολογικά» - Συγκλονίζει μιλώντας για την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του

«Είναι μια από τις πιο μαύρες σελίδες...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ndp
ndp

Ο Σπύρος Μπιμπίλας παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και στη Σίσσυ Μενεγάτου με τον ηθοποιό να μιλάει για την περίοδο, που υπήρξε Πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (δείτε εδώ τον νέο Πρόεδρο).

Πλέον ο Σπύρος Μπιμπίλας μιλάει με παρελθοντικό χρόνο σε ότι αφορά την προεδρεία του και μάλιστα μέσα από τη νέα του συνέντευξη αναφέρθηκε στο κίνημα metοο που ξεκίνησε ουσιαστικά για τον χώρο του θεάτρου όσο ήταν εκείνος Πρόεδρος.

Όταν μάλιστα ''έσκασαν'' οι πρώτες καταγγελίες για τον χώρο του θεάτρου, ο Σπύρος Μπιμπίλας κλήθηκε να συντονίσει και να αντιμετωπίσει πολύ πρωτόγνωρες στιγμές και μάλιστα μια εξ αυτών τονίζει ότι ήταν από τις πιο δύσκολες της ζωής του.

Δείτε επίσης: Σπύρος Μπιμπίλας: Έξω φρενών μετά το τέλος του από το ΣΕΗ - «Λυπάμαι, που δεν είναι η πρώτη φορά που...»

Μια από τις πιο δύσκολες στιγμές του Σπύρου Μπιμπίλα

Πώς ένιωσες πριν από λίγο καιρό, όταν ως πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών έλαβες στα χέρια σου στοιχεία για σοβαρές καταγγελίες σχετικά με σεξουαλικές παρενοχλήσεις που, μεταξύ άλλων, αφορούσαν και τον Πέτρο Φιλιππίδη, με τον οποίο είχατε παίξει μαζί και ήσασταν φίλοι;

Δεν ήρθαν στα χέρια μου. Ήρθαν στα χέρια του Πειθαρχικού Συμβουλίου. Εγώ ήμουν πρόεδρος του ΣΕΗ, το Πειθαρχικό Συμβούλιο λειτουργεί αυτόνομα.

Μπορούσες να το διανοηθείς όλο αυτό που έφτασε στη Δικαιοσύνη;

Όχι. Δεν είχε περάσει ποτέ από το μυαλό μου ότι θα φτάναμε σε τέτοιο πράγμα. Είναι μια από τις πιο μαύρες σελίδες της ζωής μου και μου κόστισε τρομερά ψυχολογικά. Γιατί ένας άνθρωπος που τον θεωρούσα και τον έχω μέσα στην καρδιά μου σαν φίλο κατηγορήθηκε για πάρα πολλά πράγματα και αυτό έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο στην ψυχολογία μου. Αλλά κι από την άλλη, έπρεπε να είμαι και μάρτυρας σε ένα δικαστήριο. Αυτή είναι μια δύσκολη στιγμή της ζωής μου και συνειδησιακά.

Σπύρος Μπιμπίλας - Εξομολόγηση