Παρθένα Χοροζίδου: «Όταν αισθάνθηκε ότι μάλλον θα φύγει, μου είπε...» - Συγκινεί με την υπόσχεσή της στη μητέρα του Νίκου Μουτσινά

Η σχέση τους και η μεγάλη αδυναμία

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ndp
ndp

Η Παρθένα Χοροζίδου ήταν καλεσμένη την Κυριακή 26/5 στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα με την ηθοποιό να κάνει μια συγκινητική εξομολόγηση για τη σχέση της με τον Νίκο Μουτσινά αλλά και τη γνωριμία της με τη μητέρα του.

Μέσα από τις συνεργασίες, που είχε κάνει στο παρελθόν η ηθοποιός με τον Νίκο Μουτσινά είχε τύχει να έρθει πιο κοντά με τη μητέρα του, με την οποία μάλιστα αναπτύχθηκε μια πολύ ιδιαίτερη σχέση.

Συγκινημένη μάλιστα αποκάλυψε η Παρθένα Χοροζίδου τις τελευταίες συζητήσεις της με τη μητέρα του Μουτσινά - προς το τέλος της ζωής της - με τη γυναίκα να ζητάει από την ηθοποιό να εξακολουθεί να είναι στο πλευρό του, όταν εκείνη θα έφευγε (δείτε εδώ τον πατέρα του Μουτσινά).

Η υπόσχεση της Παρθένας Χοροζίδου στη μητέρα του Νίκου Μουτσινά

«Η μητέρα του Νίκου Μουτσινά μου ζήτησε εκείνη κάτι κάποια στιγμή. Ήταν μια πολύ ωραία γυναίκα, πολύ ευχάριστος άνθρωπος, πολύ τρυφερή. Με το που τη γνώριζες δηλαδή γινόταν η αγκαλιά σου. Κάποια στιγμή έτυχε να βλεπόμαστε λίγο πιο συχνά λόγω παραστάσεων του Νίκου.

Όταν αισθάνθηκε ότι μάλλον θα φύγει, μου είπε κάτι να έχω το νου μου. Τον αγαπάω πάρα πολύ τον Νίκο - συγκινούμαι τώρα πολύ. Φαντάζομαι, ότι είχε στην έγνοια της να κάνει ένα κάστρο γύρω του για να τον φροντίσει πριν να φύγει. Εάν με έχει ανάγκη ο Νίκος είμαι δίπλα του. Συγκινούμαι ναι», είπε η Παρθένα Χοροζίδου.

Σε παλιότερη συνέντευξή του, ο Νίκος Μουστινάς είχε μιλήσει πολύ αναλυτικά για τη δεμένη σχέση με τη μητέρα του: «Η μητέρα μου έλεγε να βρούμε μια γυναίκα να μας κάνει παιδί και μετά να… εξαφανιστεί γιατί δεν ήθελε να υπάρχει άλλη γυναίκα στη ζωή μου. Άμα τα ακούς είναι αστεία, άμα σου συμβαίνουν όμως, Νίκο μου, δεν είναι τόσο αστεία. Κάποια στιγμή όταν είπα στη μητέρα μου, να ήμουν 22 χρονών, «μαμά, είμαι γκέι» δεν ξέρω τι καταλάβαινε. Της πήγαινα και κορίτσια γιατί όντως υπήρχαν σχέσεις με κορίτσια, οπότε τους μπέρδευα και με την χαριτωμενιά του σπιτιού σού λέει, «τώρα το παιδί μπορεί να είναι ένας ωραίος χαρακτήρας, μποέμ» (δείτε εδώ τη συνέχεια).