Μαριλού Κατσαφάδου: «Για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε...» - Μιλάει πρώτη φορά για το διαζύγιό της και την ανακοίνωση στον γιο της

«Στις διακοπές του Πάσχα τον άφησα να...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μαριλού Κατσαφάδου: «Για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε...» - Μιλάει πρώτη φορά για το διαζύγιό της και την ανακοίνωση στον γιο της

Η Μαριλού Κατσαφάδου ήταν καλεσμένη την Κυριακή 26/5 στην εκπομπή Μαμά - δες με την γνωστή ηθοποιό να μιλάει για πρώτη φορά για το διαζύγιό της (δείτε εδώ με ποιον ηθοποιό υπήρξε παντρεμένη) αλλά και για τον γιο της, Παναγιώτη.

Μέσα από τη νέα συνέντευξη της, η ηθοποιός παραδέχτηκε ουσιαστικά, πως δεν είναι πια μαζί με τον πατέρα του παιδιού της και στη συνέχεια, η ίδια εξήγησε πώς του μετέφεραν την αλλαγή αυτή που ερχόταν στην οικογένειά τους.

Το ευτυχές στην περίπτωση αυτή είναι πως ο γιος της Μαριλούς Κατσαφάδου είναι αρκετά μικρός σε ηλικία, επομένως και την περίοδο του διαζυγίου με τον πρώην σύζυγός της, ο μικρός δεν μπορούσε να αντιληφθεί ξεκάθαρα τι συμβαίνει, επομένως η ανακοίνωση ήταν σχετικά πιο εύκολη.

Η εξομολόγηση της Μαριλούς Κατσαφάδου για το διαζύγιό και τον γιο της

«Ήταν πολύ μικρός ο Παναγιώτης όταν χωρίσαμε εμείς. Το πήγαμε απαλά, ήσυχα και ήρεμα. Θεωρώ ότι σε όσο πιο μικρή ηλικία συμβεί αυτό, τόσο πιο εύκολη είναι η αλλαγή στη ζωή του και στο περιβάλλον, που αλλάζει, που δεν είναι πια τρία άτομα αλλά δύο - τέλος. Είμαι πολύ ήρεμη γενικά.

Ο καθένας μας πρέπει να είναι καλά για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, στο μεγάλωμα ενός παιδιού. Πρέπει να είσαι καλά. Δεν μου έχει φέρει ο γιος μου κάποια ερώτηση, που να με έχει δυσκολέψει. Πιστεύω όμως αν συνέβαινε αυτό θα έβρισκα τον τρόπο να το αντιμετωπίσω», είπε η Μαριλού Κατσαφάδου.

«Στον γιο μου αρέσει να παίζουμε, το πατίνι με τις δύο ρόδες και τώρα ξεκινήσαμε τα ρόλερς. Στις διακοπές του Πάσχα τον άφησα να δει τηλεόρεση περισσότερο, όχι μόνο tablet. Θα δούμε μαζί ταινία και μετά θα συζητήσουμε τι είδαμε.

Με έχει δει στην τηλεόραση και καταλαβαίνει τη διαφορά μαμάς και ρόλου. Γελάει και θα με ρωτήσει γιατί μίλησα ή συμπεριφέρθηκα έτσι. Το παρακολουθεί, του αρέσει. Έχω δει ότι τραγουδάει, του αρέσει πολύ και μου κάνει μιμήσεις», είπε στη συνέχεια η Μαριλού Κατσαφάδου για τον γιο της.