Ναταλί Κάκκαβα: «Δεχόμουν απαράδεκτες συμπεριφορές» - Ανακοίνωση ''κόλαφος'' για την παραίτησή της ως Αντιδήμαρχος Σαρωνικού

«Θα μάθουν όλη την αλήθεια πολύ σύντομα όλοι»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ndp
ndp

Την Κυριακή 26/5 η Ναταλί Κάκκαβα έκανε γνωστό μέσα από μία μακροσκελή ανάρτησή της στο Facebook την επίσημη παραίτησή της από το δημοτικό συμβούλιο Δήμου Σαρωνικού, που εκλέχθηκε στις εκλογές του Φθινοπώρου 2024.

Η ίδια καταγγέλλει απαράδεκτες συμπεριφορές στο πρόσωπό της, τις οποίες θα κάνει γνωστές στο επόμενο διάστημα μέσα από αποδεικτικά στοιχεία, τα οποία έχει στην κατοχή της. Επομένως, η Ναταλί Κάκκαβα παραιτείται από τη θέση της Αντιδήμαρχου στην παράταξη ''Σαρωνικός Ξεκινάμε''.

Με βασή τη δημοσιοποιήση της παραπάνω απόφασης πλέον εξηγείται η οργισμένη ανάρτηση, που έκανε ο σύζυγός της, Γρηγόρης Γκουντάρας το Σάββατο 25/5 (δείτε εδώ περισσότερα).

Η ανάρτηση της Ναταλί Κάκκαβα για την παραίτησή της από το δημοτικό συμβούλιο Δήμου Σαρωνικού

«Επιστολή ανεξαρτητοποίησης μου.
Κυρία Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου
Κύριε Δήμαρχε.
Δυστυχώς δε χωράει τίποτα καινούργιο,φρέσκο με διάθεση να προσφέρει ανιδιοτελώς,σε αυτό το παρεάκι που διοικεί τον δήμο …
Από την πρώτη στιγμή δεχόμουν και δυστυχώς ανεχόμουν απαράδεκτες συμπεριφορές (τα έχουν ζήσει και άλλοι συνδημότες),από το Δήμαρχο και απο ανθρώπους πέριξ αυτού.

Έκανα υπομονή,γιατί έπαιρνα αγάπη και δύναμη από τους συνδημοτες μας,αλλά και επειδή θεωρούσα ότι θα καταφέρω να αλλάξω τις συγκεκριμένες νοοτροπίες..
Η ηθική μου όμως,και ο αξιακός μου κώδικας δεν μου επιτρέπουν να παραμείνω σε αυτή την παράταξη ούτε λεπτό παραπάνω..

Θα μάθουν όλη την αλήθεια, πολύ σύντομα όλοι, με αποδείξεις και στοιχεία..
Γιατί οσο και αν προσπαθήσουν κάποιοι να με διαβάλουν,πιστέψτε με ότι η αλήθεια πάντα κερδίζει..
Για το μόνο που νιώθω άσχημα,είναι που πιστεύοντας με όλη μου τη καρδιά και τις δυνάμεις τόσο εγώ όσο και ο σύζυγος μου σε ένα σαθρό,όπως αποδείχτηκε ΑΜΕΣΩΣ μετά το εκλογικό αποτέλεσμα αφήγημα, παρέσυρα τους συνδημοτες μου να στηρίξουν αυτή την παράταξη..

Δηλώνω όμως πως θα τιμήσω μέχρι την τελευταία στιγμή την εμπιστοσύνη που μου εδειξαν,θα είμαι δίπλα τους, όπως ήμουνα πάντα και πάντα απέναντι σε τέτοιες ακραία απολυταρχικές συμπεριφορές.. Εγω δεν υπήρξα ποτέ πολιτικός και ούτε ποτέ ερωτεύτηκα καρέκλες και αξιώματα.
Με την παρούσα επιστολή δηλώνω την παραίτηση μου από τη Θέση της Αντιδήμαρχου και την ανεξαρτητοποίησή μου από την παράταξη Σαρωνικός Ξεκινάμε..
Ναταλί Κάκκαβα», έγραψε η Ναταλί Κάκκαβα.