Κώστας Καραφώτης: Την κοιτούσε στα μάτια και ''έλιωνε'' - Ο χορός με τη νύφη στη δεξίωση του γάμου τους (Βίντεο)

Το εντυπωσιακό νυφικό και τα βλέμματα των νεόνυμφων

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κώστας Καραφώτης: Την κοιτούσε στα μάτια και ''έλιωνε'' - Ο χορός με τη νύφη στη δεξίωση του γάμου τους (Βίντεο)

Μια πολύ ιδιαίτερη ημέρα ξημέρωσε σήμερα, Κυριακή 26/5 για τον Κώστα Καραφώτη και με κάθε σιγουριά έκλεισε με τον πιο όμορφο τρόπο! Ο αγαπημένος τραγουδιστής παντρεύτηκε με την αγαπημένη του Κάτια Μάνου στο Κολωνάκι (δείτε εδώ όλες τις φωτογραφίες από την εκκλησία).

Καλεσμένοι του ζευγαριού ήταν φιλικά πρόσωπα, η οικογένειά τους και ελάχιστα άτομα από τον χώρο της ελληνικής showbiz. Μέσα από αναρτήσεις τους στα social media πήραμε μια πρώτη ιδέα από όσα συνέβησαν πριν και μετά το μυστήριο.

Δείτε επίσης: Κάτια-Νανά Μάνου: Τι δουλειά κάνει η σύζυγος του Κώστα Καραφώτη - Η διαφορά ηλικίας του ζευγαριού

Τόσο ο τραγουδιστής, όσο και η γυμνάστρια σύζυγός του έλαμπαν από ευτυχία έχοντας ένα πλατύ χαμόγελο, ενώ τα μάτια τους συχνά ήταν κόκκινα από συγκίνηση. Μετά την τέλεση του μυστηρίου, το ζευγάρι και οι καλεσμένοι οδηγήθηκαν σε έναν πολύ όμορφο χώρο, όπου έγινε η δεξίωση γάμου.

Ο χορός του Κώστα Καραφώτη με τη σύζυγό του στη δεξίωση γάμου τους

Μια από τις πιο ιδιαίτερες στιγμές στο τραπέζι ήταν, όταν οι νεόνυμφοι χόρεψαν μαζί χασάπικο και στη συνέχεια κατέληξαν να χορεύουν αγκαλιά με τα βλέμματά τους να τα λένε όλα!

Μια επίσης ιδιαίτερη στιγμή που θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη του Κώστα Καραφώτη και της Κάτιας Μάνου είναι όταν η νύφη μπήκε στην εκκλησία με τον τραγουδιστή να την περιμένει με ένα μπουκέτο λουλούδια στα χέρια.

Το ζευγάρι με το που είδε ο ένας τον άλλον αγακαλιάστηκε σφιχτά και στη συνέχεια ακολούθησε ένα τρυφερό φιλί. Οι καλεσμένοι χειροκροτούσαν και φώναζαν καμαρώνοντας τους στην πιο όμορφη ημέρα της σχέσης τους. Αξίζει μάλιστα εδώ να σημειωθεί, πως από τον χώρο της showbiz παρευρέθηκε η Πέγκυ Ζήνα με τον σύζυγό της και την κόρη της και η Ελένη Πετρουλάκη.