Κώστας Καραφώτης: Αδημοσίευτες φωτογραφίες από την προετοιμασία της συζύγου του πριν φτάσει στην εκκλησία - Με λευκό νυχτικό και ρόλεϊ στα μαλλιά

Υπέρλαμπρη η Κάτια-Νανά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Ο Κώστας Καραφώτης έχει καταφέρει να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όλα αυτά τα χρόνια, ωστόσο δεν μπόρεσε να μείνει κρυφή η σχέση του με την Κάτια - Νανά Μάνου, η οποία μετράει περίπου δύο χρόνια και έφτασε στα σκαλιά της εκκλησίας το Σάββατο 25/5.

Μάλιστα, μέσα από τα social media διέρρευσαν αρκετά στιγμιότυπα και από το μυστήριο (δείτε εδώ τη στιγμή που ο τραγουδιστής αντίκρισε την καλή του πρώτη φορά με το νυφικό), αλλά και από το γλέντι αργότερα (δείτε εδώ βίντεο από τον χορό τους).

Αδημοσίευτες φωτογραφίες από την προετοιμασία της πλέον συζύγου του Κώστα Καραφώτη

Στιγμές από την προετοιμασίες της νύφης δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και η make up artist της, με την σύντροφο του καλλιτέχνη να λάμπει ολόκληρη και να απολαμβάνει τη διαδικασία στο έπακρο. Φορούσε και λευκό νυχτικό με ρόμπα, όπως λέει το έθιμο.

«Υπέροχος γάμος !!!Συναισθηματικά σημαντικό για εμάς, συγχαρητήρια & ευχαριστούμε!!!!». γράφει στην λεζάντα η επαγγελματίας που έκανε το μακιγιάζ της στην πιο ευτυχισμένη της μέρα και ανέβασε φωτογραφίες και από την εκκλησία.


Τι δουλειά κάνει εκείνη και ποια είναι η διαφορά ηλικίας με τον τραγουδιστή

Η Κάτια-Νανά Μάνου, με την οποία ξεκίνησαν να ανεβάζουν κοινές φωτογραφίες στα social media το Μάρτη του 2023, είναι ιδιοκτήτρια σχολής χορού στην Τρίπολη. Τόσο η νύφη όσο και ο γαμπρός κατάγονται από την Τρίπολη.


«Ο γάμος είναι κάτι που θα μου άρεσε, το σκεφτόμαστε. Θα ήθελα να κάνω οικογένεια, έχω καλές βάσεις από τη δική μου. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη συγκατοίκηση, είναι υπέροχη. Εξαρτάται σε ποια φάση της ζωής σου και σε τι ηλικία, αν μπορούν να υπάρξουν κοινά σε δυο ανθρώπους με διαφορά ηλικίας. Αυτήν την στιγμή έχω 11 χρόνια διαφορά ηλικίας με τη σύντροφό μου», είχε πει σε συνέντευξή του ο Κώστας Καραφώτης.

Η ίδια εκτός από τη γυμναστική και το χορό ασχολείται και με τη ζωγραφική, αφού σχεδιάζει και μάλιστα, πουλά κάποιες από τις δημιουργίες της στο ίντερνετ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο τραγουδιστής παντρεύτηκε για δεύτερη φορά, αφού το 2016 είχε κάνει κρυφό γάμο με την τότε σύντροφό του Άννα Δινέρη (δείτε εδώ παλιές κοινές τους φωτογραφίες), με την οποία ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου μόλις 9 μήνες αφού μπήκαν σε σχέση.