"Κόλαφος" η Ζέτα Θεοδωροπούλου: «Όταν ένας άντρας απατήσει τη γυναίκα του...»

Η όλο νόημα ανάρτησή της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ζέτα Θεοδωροπούλου
Instagram / Ζέτα Θεοδωροπούλου

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου, η οποία καθημερινά παρουσιάζει τις ιδέες της για outfit μέσα από τον διαγωνισμό μόδας του ΣΚΑΙ, My Style Rocks (δείτε εδώ τη στιγμή που ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα), την Κυριακή 26/5 δημοσίευσε σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα κείμενο όλο νόημα.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στους συζύγους που μπορεί να έχουν υπάρξει άπιστοι στις γυναίκες και στους γάμους τους, εξηγώντας ποια είναι η δική της οπτική όταν κάτι τέτοιο συμβαίνει. Τόνισε, μάλιστα, πως σε κάθε περίπτωση, εκείνος που συγκρατείται είναι σίγουρα ο δυνατός της υπόθεσης.

Η όλο νόημα ανάρτηση της Ζέτας Θεοδωροπούλου Ταχτσίδη

«Όταν ένας άντρας απατήσει τη γυναίκα του, σημαίνει ότι δεν ήταν αρκετά δυνατός για να είναι δίπλα της... Γιατί ο δυνατός ο άντρας ξέρει και μπορεί να συγκρατήσει τα πάθη του και να μην ενδίδει σε πειρασμούς. Ο αδύναμος, όμως παρασύρεται που σημαίνει ότι δυνατή ήσουν πάντα εσύ και αυτό είναι αρκετό!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Τίτλοι τέλους μετά από 8 χρόνια γάμου με τον Ταχτσίδη - Επιβεβαιώθηκε ο χωρισμός

Ζέτα Θεοδωροπούλου αινιγματική ανάρτηση

Αυτός είναι ο γιος της, ένα από τα τρία της παιδιά

Η παίκτρια, για τις ανάγκες ενός Gala, εμφανίστηκε στο πλατό μαζί με τον γιο της φορώντας το νυφικό του γάμου της. Η ίδια προχώρησε σε μία άκρως συγκινητική εξομολόγηση, και ξέσπασε σε κλάματα.

«Ίσως να μην είναι η ώρα να το πω... Είμαι συγκινημένη και χαίρομαι. Είναι η πρώτη φορά που στην ουσία εκθέτω ένα από τα τρία μου παιδιά. Σε γενικές γραμμές δεν τα έχω βγάλει ποτέ στην τηλεόραση και στο διαδίκτυο τα προστατεύω. Σήμερα επέλεξα να έχω τον γιο μου κοντά μου επειδή δεν ήταν δυνατόν να είναι ο άντρας μου. Δεν θα ήθελα δίπλα κάποιον άλλον, παρά μόνο κάποιον από τους γιους μου»

«Πηγαίνω σε κάποιες ωραίες αναμνήσεις, εννιά χρόνια πίσω, είχα περάσει πάρα πολύ ωραία στον γάμο μου. Ήθελα στα επτά χρόνια να κάναμε ένα πάρτι και είχα πει πως ξαναπαντρεύομαι, τόσο ωραία είχαμε περάσει»