My style rocks 5/4: «Έχω στοχοποιηθεί! Ήταν ομαδική επίθεση...» - Ξέσπασε σε κλάματα η Ζέτα Θεοδωροπούλου στο πλατό του ΣΚΑΪ

Σε πολύ δύσκολη θέση η παίκτρια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
My style rocks 5/4: «Έχω στοχοποιηθεί! Ήταν ομαδική επίθεση...» - Ξέσπασε σε κλάματα η Ζέτα Θεοδωροπούλου στο πλατό του ΣΚΑΪ

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου έβαλε για πολλοστή φορά τα δυνατά της να εντυπωσιάσει τους κριτές και τις συμπαίκτριες της στο My style rocks το απόγευμα της Παρασκευής 5/4, ωστόσο φαίνεται πως η παίκτρια δεν τα κατάφερε.

Συναισθηματικά φορτισμένη είδαμε την ίδια, όσο βρισκόταν μπροστά στην κριτική επιτροπή με το concept της να είναι εγκαίνια σε club στη Σαντορίνη. Η Ζέτα εξομολογήθηκε, πως δέχτηκε ομαδική επίθεση, όπως είπε από ορισμένα κορίτσια. Όσο μάλιστα η Θεοδωροπούλου εξηγούσε τι συνέβη, είδαμε να ξεσπάει σε κλάματα.

Δείτε επίσης: Ζέτα Θεοδωροπούλου: Ο πριγκιπικός γάμος με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, η κρίση στην σχέση της και ο χωρισμός

Ο λόγος που ξέσπασε σε κλάματα η Ζέτα Θεοδωροπούλου στο My style rocks

«Εντάξει, είμαστε στο My Style Rocks και ήθελα πάνω σε αυτό που όντως έχω ζήσει να φέρω ένα κόνσεπτ. Ένα μακιγιάζ είναι χωρίς κανέναν να προσβάλλω και χωρίς σύμβολα. Χωρίς όλα αυτά που ακούω. Ναι, νιώθω ότι έχω στοχοποιηθεί. Θεωρώ ότι υπερέβαλαν, ότι ήταν μια ομαδική επίθεση, όχι από όλες τις κοπέλες. Δίχως λόγο, γιατί δεν έκανα κάτι για να περάσω κάποιο μήνυμα. Πραγματικά δεν ξέρω...γιατί μου έδωσαν αυτή την βαθμολογία», είπε η Ζέτα Θεοδωροπούλου.

Όσα είπε για την κρίση στο γάμο της

«Γίνεται και κάποιος λόγος για τα προσωπικά μου, να τα ξεκαθαρίσω κι αυτά. Λένε διάφορα, θα με ρωτήσουν, θα απαντήσω...», ξεκίνησε να λέει η Θεοδωροπούλου στο My style rocks εξηγώντας, πως είχε επιλέξει ως concept να βρεθεί σε μεσημεριανή εκπομπή όπου θα μιλούσε για όλα αυτά, με την Κατερίνα Καραβάτου να την ρωτά:

«Στάσου ρε παιδί μου. Γιατί να πας αλλού; Να σε ρωτήσω εγώ. Τι λένε για τα προσωπικά σου και θα πας να απαντήσεις;».

«Φήμες Κατερινάκι μου, εντάξει, διάφορα λένε...», συνέχισε η παίκτρια, με την παρουσιάστρια να επιμένει: «Τι γίνεται με τα προσωπικά σου Ζέτα;», αλλά φαίνεται πως δεν είναι πραγματικά έτοιμη να μιλήσει γι' αυτό και έτσι αποκρίθηκε απλώς: «Όλα καλά! Να μην τρώμε χρόνο εδώ πέρα!».