Ζέτα Θεοδωροπούλου: Ο πριγκιπικός γάμος με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, η κρίση στην σχέση της και ο χωρισμός

Τα δάκρυα στο My Style Rocks και οι αλλαγές στην ζωή της

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Ο κεραυνοβόλος έρωτας της Ζέτας Θεοδωροπούλου με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, ο πριγκηπικός γάμος τους στο Ναύπλιο και οι τρυφερές κοινές τους αναρτήσεις με τα τρία τους παιδιά στα social, που απεικόνιζαν την μεγάλη τους ευτυχία, ανήκουν πλέον στο παρελθόν, όπως φαίνεται, για το πρώην αγαπημένο ζευγάρι μετά τις φήμες και την απόφασή τους να τραβήξουν όπως λέγεται χωριστούς δρόμους...Βέβαια, μέχρι πρότινος, κανείς από το στενό τους περιβάλλον δεν πίστευε ότι αυτός ο μεγάλος έρωτας θα πάρει ανάποδη τροπή και ότι θα συνέβαινε κάτι τόσο δυνατό που θα προκαλούσε δυνατούς τριγμούς στα γερά θεμέλια του γάμου τους. Τελικά αποδείχτηκε ότι... ποτέ μην λες ποτέ.

Στο λαμπερό πλατό του ΣΚΑΙ, μερικές εβδομάδες πριν και με θέμα “I do”, οι παίκτριες έπρεπε να φοράνε ρούχα εμπνευσμένα από γάμο, ή για γάμο. Η Ζέτα Θεοδωροπούλου ντυμένη νύφη και συνοδευόμενη από τον γιο της Κωνσταντίνο, προχωράει με δάκρυα στα μάτια στην πασαρέλα του “My style rocks” κρατώντας το μικρό χεράκι του και αναβιώνει τον μεγαλοπρεπή γάμο της...

Ζέτα Θεοδωροπούλου-Παναγιώτης Ταχτσίδης
31-12-2014 Κέντρο Αθηνών.Ζέτα Θεοδωροπούλου-Παναγιώτης Ταχτσίδης

Οι πρώτες υποψίες ότι κάτι συμβαίνει στον γάμο της Ζέτας Θεοδωροπούλου με τον διεθνή ποδοσφαιριστή, άρχισαν από την στιγμή που εκείνη αποφάσισε, να βάλει σε δεύτερη μοίρα την άλλοτε ευτυχισμένη (τουλάχιστον φαινομενικά) συζυγική ζωή της και να δηλώσει συμμετοχή στο “My style rocks”. Ένα reality που καθώς όλοι ξέρουμε, απορροφάει αρκετό χρόνο από την προσωπική ζωή των παικτριών, όχι μόνο λόγω των πολύωρων γυρισμάτων, αλλά και των απαιτήσεων που χρειάζεται κάθε τους εμφάνιση στον διαγωνισμό.

Η Influencer στην περίπτωση που θα ήταν όπως παλιά με τον άντρα της, δεν θα αφιέρωνε σε καμία περίπτωση από τον προσωπικό της χρόνο, για να πάρει μέρος σε ένα παιχνίδι, επειδή συνήθιζε να ακολουθεί τον άντρα της στα επαγγελματικά του ταξίδια στο εξωτερικό, από όπου ανέβαζε στόρι είτε μαζί του, είτε αγκαλιά με τα παιδιά τους” υποστηρίζει πρόσωπο από το φιλικό της περιβάλλον. Την συμμετοχή της αυτή στο παιχνίδι, η Ζέτα Θεοδωροπούλου την δικαιολόγησε λέγοντας ότι έγινε γιατί ήταν περισσότερο επιθυμία της κόρης της που την παρότρυνε να πάει στο reality μόδας για να την βλέπει στην τηλεόραση.

«Εννιά χρόνια είχα κλειστεί στο καβούκι μου και είχα αφοσιωθεί στην οικογένειά μου» είπε η ίδια στις τηλεοπτικές κάμερες και στους δημοσιογράφους όταν την ρώτησαν για το reality του ΣΚΑΙ.

Δυστυχώς οι υποψίες για την κρίση στον γάμο τους έγιναν ακόμα πιο βάσιμες, μετά τα unfollow που έκαναν ο ένας στον άλλον, όπως και από την απόφαση της Ζέτας Θεοδωροπούλου να αφαιρέσει από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πληροφορία ότι είναι παντρεμένη και γράφοντας ως μοναδικό στοιχείο “περήφανη μητέρα τριών παιδιών”. Επίσης το μοντέλο ενώ μέχρι πρότινος υπέγραφε ως “Lady Tachtsidi”, άλλαξε το όνομά της, αφαιρώντας το επώνυμο του άντρα της, σε “Lady Theo”.

Η αδιαθεσία της Ζέτας Θεοδωροπούλου που συνέβη τις προάλλες στο reality μόδας, λόγω στενόχωρων καταστάσεων και δικής της κακής ψυχολογίας, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις που συμβαίνουν στην προσωπική της ζωή, κούρασης και αδυναμίας της ίδιας, ανησύχησε ιδιαίτερα την παραγωγή του ΣΚΑΙ, που συμβούλεψε το μοντέλο να αποχωρήσει από το πλατό και να πάει στο νοσοκομείο για να κάνει προληπτικές εξετάσεις. Η ίδια δεν επιβεβαίωσε ποτέ την δυσάρεστη τροπή που πήραν τα προσωπικά της και δεν θέλησε να ενισχύσει με δηλώσεις τις φήμες χωρισμού, παρόλα αυτά είναι σχεδόν βέβαιο ότι οι όμορφες στιγμές με τον άντρα της ανήκουν πλέον στο παρελθόν...

Ζέτα Θεοδωροπούλου: Ο λαμπερός γάμος, η κρίση στον γάμο και οι αλλαγές μετά το “My style rocks”

Ξεχάστε την Ζέτα Θεοδωροπούλου που ξεσήκωνε κάποτε με την ομορφιά της και το κορμί της την Μύκονο, που ήταν η ψυχή των πάρτι και των κοσμικών εμφανίσεων. Το πρώην ξανθό μοντέλο που έγινε γνωστό και ως κουνελομάνα, επειδή στις εκπομπές που έκανε με τον Αλέξανδρο Πετρίδη κουβαλούσε και το κουνέλι της μαζί, άλλαξε εντελώς τρόπο ζωής και συνήθειες, από όταν μπήκε στην ζωή της ο Παναγιώτης Ταχτσίδης...

Το love story και ο έρωτάς της με τον ποδοσφαιριστή, που αυτό το διάστημα αγωνίζεται ως μέσος στην ΤΦΡ Κλουζ της Ρουμανικής Liga 1, ξεκίνησε από ένα ταξίδι αναψυχής της στην Ιταλία. Εκείνος την ερωτεύτηκε αμέσως μόλις την είδε, αλλά και εκείνη ένιωσε τα ίδια ακριβώς συναισθήματα, όταν είδε μπροστά της τον δίμετρο αθλητή.

Η πρόταση γάμου έγινε μετά από ένα ρομαντικό δείπνο στη σουίτα ενός ξενοδοχείου, που εκείνος την είχε στολίσει με κατακόκκινα τριαντάφυλλα, άνοιξε το κουτάκι με το δαχτυλίδι και της είπε απλά: “Κυρία Θεοδωροπούλου, θέλετε να γίνετε κυρία Ταχτσίδη;”

Με τα πιο τρυφερά λόγια μιας ερωτευμένης γυναίκας περιέγραψε η Ζέτα Θεοδωροπούλου την γνωριμία της με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη και τον έρωτά τους, όταν την ρώτησαν για αυτό οι κριτές του My style rocks. Εκείνη είπε συγκεκριμένα για την γνωριμία τους:

«Με ένα φιλί κάτω από μια ομπρέλα όταν άρχισε να βρέχει τον ερωτεύτηκα. Όταν ήταν εδώ στην Αθήνα και τον έβλεπα έξω, 1,97 ο άντρας μου, ποδάρες, σώμα αθλητικό, για εμένα ήταν άλλος ένας που μπαίνει σε ένα μαγαζί με ωραίο ντύσιμο, ωραίο αμάξι. Όταν είδα την απλότητά του στο αεροδρόμιο που ήρθε με τη φόρμα και την μπλούζα και είδα την ψυχή του, το χαμόγελό του, αναγνώρισα πως είναι και όχι πως φαίνεται. Τον ερωτεύτηκα κάτω από μια ομπρέλα στη βροχή. Η ομπρέλα δεν ήταν δική μας, μας συνόδευσε ο παρκαδόρος για να πάμε στο αμάξι. Ήταν Οκτώβρης. Τέλος Δεκεμβρίου ήμουνα έγκυος. Μέσα σε έναν χρόνο τον γνώρισα, έμεινα έγκυος, γέννησα, παντρευτήκαμε, έγιναν όλα»

Τον Ιούνιο του 2016 η Ζέτα Θεοδωροπούλου και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης παντρεύονται στην γενέτειρα του ποδοσφαιριστή, στο Ναύπλιο και αμέσως μετά τον λαμπερό γάμο τους έκαναν και τα βαφτίσια της κόρης τους Αριάδνης. Η εντυπωσιακή νύφη με το γοργονέ νυφικό, με την διάφανη δαντέλα και την τιάρα στα μαλλιά της ομολογουμένως είχε κλέψει την παράσταση και είχε τραβήξει επάνω της όλα τα βλέμματα των καλεσμένων που τους εύχονταν να ριζώσει η ευτυχία τους.

Μετά τον παραμυθένιο γάμο και την βάφτιση, το ζευγάρι έφυγε για γαμήλιο ταξίδι στο Μπαλί. Η Ζέτα Θεοδωροπούλου είχε γράψει τότε στα social: “Μετά τον παραμυθένιο γάμο και την πριγκηπική βάφτιση της μυρωμένης Αφροδίτης μας, έζησα τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής μου στο μαγευτικό και εξωτικό Μπαλί”

Στη συνέχεια η Ζέτα Θεοδωροπούλου απάντησε μέσα στον προσωπικό της λογαριασμό για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για την ξεχωριστή της εκείνη στιγμή και είπε:

«Επειδή έγινε ένας ντόρος για το στέμμα μου, από τις λίγες φορές που απαντώ και ασχολούμαι, θέλω να πω, πως κάθε νύφη παρουσιάζεται στον γάμο της όπως νιώθει... Και εμένα ο άντρας μου δε με κάνει να νιώθω λιγότερο από βασίλισσα. Εύχομαι στην καθεμία γυναίκα της γης, ότι έχει ονειρευτεί από μικρή, να βρεθεί κάποιος να της εκπληρώσει το όνειρο, όπως εμένα. Εγώ το υποστήριξα και αν γινόταν θα πέρναγα και κάτω από σπαθιά. Ευχαριστώ τους καλοπροαίρετους για τις ευχές και την αγάπη σας και περισσότερο ακόμα τους κακοπροαίρετους που έβγαλαν ζήλια και κακία, γιατί μας δίνουν ακόμα περισσότερο αξία».

Στις 9 Ιουνίου 2019 βάφτισαν τον 11 μηνών τότε γιο τους στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου. Τότε η Ζέτα ήταν έγκυος στο τρίτο τους παιδί. Ο μικρός πήρε το όνομα Κωνσταντίνος. Στο ίδιο ρομαντικό και εντυπωσιακό σκηνικό, σε ένα ξωκλήσι πάνω στην θάλασσα στις 12/6/2021 το ζευγάρι βάφτισε τον μικρότερο γιο του που πήρε το όνομα Βασίλειος.

Λίγο πριν φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδί και ούσα έγκυος σε αυτό, είχε γίνει μεγάλος χαμός όταν η Ζέτα Θεοδωροπούλου είχε πάει καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2 night show και κατά την διάρκεια της συνέντευξης της, εκείνη δήλωσε ότι της έσπασαν τα νερά... Όπως αποδείχτηκε βέβαια εκ των υστέρων, ήταν μια καλοστημένη φάρσα των συνεργατών του παρουσιαστή, όπου η Ζέτα είχε παίξει καλά τον ρόλο της...