Γιάννης Σεβδικαλής & Σοφία Κουρτίδου για τον επικείμενο γάμο τους: «Δεν κρατιόμαστε!»

«Το πραγματικό διαμάντι είναι αυτό που έχω δίπλα μου»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Γιάννης Σεβδικαλής & Σοφία Κουρτίδου για τον επικείμενο γάμο τους: «Δεν κρατιόμαστε!»

Ο Γιάννης Σεβδικαλής έκανε την έκπληξη στο πρόσφατο live του J2US, και ζήτησε από τη Σοφία Κουρτίδου να ενώσουν τις ζωές τους ενώπιον Θεού και ανθρώπων. Οι δύο συμμετέχοντες στο show του Alpha μίλησαν στη Super Κατερίνα για τις λεπτομέρειες αυτής της κινηματογραφικής πρότασης γάμου, αλλά και τους τρόπους με τους οποίους ο Παραολυμπιονίκης του στίβου κατάφερε να την κρατήσει κρυφή μέχρι τέλους.

«Αχ, η καρδούλα μου το ξέρει! Το σύμπαν συνωμότησε πάρα πολύ γιατί η Σοφία είναι πολύ έξυπνη, το ότι κατάφερα και τη σκαπούλαρα είναι ένα θαύμα πραγματικά», δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Σεβδικαλής για να συμπληρώσει: «Πάνω από μήνα ήταν στο μυαλό μου απλά τον τελευταίο μήνα το σχεδίαζα. Ούτε στους γονείς της ήθελα να το πω γιατί θα ήταν πολύ εύκολο να διαρρεύσει. Τους το είπα τελευταία στιγμή».

Η Σοφία Κουρτίδου χαρακτήρισε «μάνα σύμβολο» τη μέλλουσα πεθερά της, για τη στήριξη που έχει προσφέρει στον Γιάννη Σεβδικαλή μπροστά στις δυσκολίες που έχει περάσει, ενώ ανέφερε ότι και για εκείνη έχει σταθεί ως δεύτερη μητέρα και φίλη της. «Είναι πηγαίο από μέσα μας αυτό το πράγμα, θαυμάζουμε τόσο πολύ ο ένας τον άλλον, που δεν είναι υπερβολή όταν λέμε ότι ερωτευόμαστε καθημερινά», τόνισε από την πλευρά της.

Η πιθανότερη ημερομηνία γάμου για τον Γιάννη Σεβδικαλή και τη Σοφία Κουρτίδου

Όσο για το πότε θα παντρευτούν, η Σοφία είπε: «Ο Γιάννης φρόντισε για όλα, γιατί ήξερε ότι θα ήθελε να είμαι πολύ χαρούμενη εκείνη την ημέρα και να είναι όλα στην εντέλεια. Συνεννοήθηκε με τους ανθρώπους από την παραγωγή για το στυλ μου. Για τον γάμο δεν βιαζόμαστε αλλά και δεν κρατιόμαστε». Πάντως, με δεδομένο ότι είναι παραολυμπιακή χρονιά, και ο Γιάννης Σεβδικαλής διεκδικεί μετάλλια και παγκόσμια ρεκόρ στα 400μ. στίβο, λογικά θα περιμένουν μέχρι το φθινόπωρο.

«Το δαχτυλίδι δεν το κοίταξα, παρά μία φορά. Κοιτάζω τον Γιάννη, γιατί το πραγματικό διαμάντι είναι αυτό που έχω δίπλα μου. Ο Γιάννης κάθε μέρα μου έκανε πρόταση, με πράγματα που έφτιαχνε σαν δαχτυλίδια, καλαμάκια και μπατονέτες», κατέληξε στις δηλώσεις της η Σοφία Κουρτίδου.