J2us: Ανέβηκαν στην σκηνή να τραγουδήσουν και της έκανε πρόταση γάμου - «Είσαι το αγαπημένο μου οτιδήποτε! Θα με παντρευτείς;»

Δεν ήξερε για την έκπληξη ούτε καν ο Νίκος Κοκλώνης! "Λύγισε" η Δέσποινα Βανδή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
J2us: Ανέβηκαν στην σκηνή να τραγουδήσουν και της έκανε πρόταση γάμου - «Είσαι το αγαπημένο μου οτιδήποτε! Θα με παντρευτείς;»

Μια πολύ συγκινητική έκπληξη επιφύλασσε το χθεσινό 25/5 live του J2us για τους τηλεθεατές. Μια έκπληξη όμως που δεν γνώριζε για αυτή ούτε ο ίδιος ο Νίκος Κοκλώνης. Ζευγάρι ανέβηκα στην σκηνή να τραγουδήσει για το διαγωνιστικό μέρος του show και λίγο πριν την κριτική, εκείνος της τραγούδησε, γονάτισε και της έκανε πρόταση γάμου.

Μάλιστα, την έκπληξη ξεκίνησε με το τραγούδι που στους στοίχους λέει "i know i wanna marry you". Τότε είπε «Είσαι το αγαπημένο μου οτιδήποτε. Θα με παντρευτείς;».

Αυτό το ζευγάρι του J2us παντρεύεται

Φυσικά η Σοφία Κουρτίδου είπε "ναι" στην πρόταση γάμου του Γιάννη Σεβδικαλή σπαράζοντας στο κλάμα από την συγκίνηση και την χαρά της.

«Ειλικρινά τον άνθρωπο αυτό τον αγαπώ τόσο πολύ και τον θαυμάζω τόσο. Αγαπιόμαστε και ερωτευόμαστε κάθε ημέρα πιο πολύ και ευχόμαστε και σε εσάς μια αγάπη σαν αυτή γιατί υπάρχει. Η καρδιά μου ήταν λες και το ένιωσα με το που πήγες πίσω. Δεν ξέρω τι να πω... Ήμουν ήδη συγκινημένη από πριν. Κάθε μέρα τον καμαρώνω πιο πολύ», είπε με δάκρυα στα μάτια της η Σοφία.

Δείτε επίσης: Η συγκίνηση και τα τρυφερά λόγια της Σοφίας Κουρτίδου για τον σύντροφό της Γιάννη Σεβδικάλη: «Το τελευταίο που είχα στο μυαλό μου ήταν...»

Στο κοινό ήταν και οι γονείς τους που επίσης έκλαιγαν από συγκίνηση. Είχαν σηκωθεί όρθιοι και τους χειροκροτούσαν. «Να δώσουμε την ευχή μας στα παιδιά. Είμαστε και εμείς πολύ συγκινημένοι. Ευχόμαστε ότι καλύτερο», είπε η μητέρα της Σοφίας. «Γιάννη, να προσέχεις το κορίτσι μου. Πρόσεχε είμαι από τον Έβρο», είπε ο μπαμπάς της.

«Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Σοφία γιατί μετά από πολλά που έχουμε περάσει κατάφερε ο γιος μου να βρει το άλλο του μισό», είπε η μητέρα του Γιάννη και έφερε τεράστια συγκίνηση στο πλατό.

Συγκινημένη τόσο με την πρόταση γάμου όσο και με τα όσα ειπώθηκαν στο πλατό του Just the 2 of us ήταν και η Δέσποινα Βανδή.