Ελένη Μενεγάκη: «Με πιάσατε στον ύπνο! Δεν το ήξερα...» - Έμαθε στον αέρα του Mega για τον γάμο πασίγνωστου Έλληνα τραγουδιστή

«Ντύθηκε γαμπρός ήταν δύο χρόνια μαζί με την...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: «Με πιάσατε στον ύπνο! Δεν το ήξερα...» - Έμαθε στον αέρα του Mega για τον γάμο πασίγνωστου Έλληνα τραγουδιστή

Ξαφνιασμένη είδαμε την Ελένη Μενεγάκη την Δευτέρα 27/5 στην εκπομπή Ελένη με την παρουσιάστρια να μένει άναυδη όταν άκουσε από τους συνεργάτες της, πως πολύ αγαπημένος Έλληνας τραγουδιστής ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο ίδιος και η αγαπημένη του παντρεύτηκαν την Κυριακή 26/5 σε εκκλησία του Κολωνακίου. Η παρουσιάστρια ωστόσο δεν είχε ιδέα ότι ο εν λόγω καλλιτέχνης έχει σοβαρό δεσμό τα τελευταία χρόνια.

Ο λόγος λοιπόν για τον Κώστα Καραφώτη και την Κάτια Μάνου (δείτε εδώ φωτογραφίες από τον γάμο τους). Το ζευγάρι δεν προκαλεί τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι ακόμα και η είδηση του γάμου τους διέρρευσε την τελευταία στιγμή.

Δείτε επίσης: Κώστας Καραφώτης: Η στιγμή που αντίκρισε ντυμένη νύφη τη σύζυγό του - Η συγκίνηση και το τρυφερό φιλί στο στόμα (Βίντεο)

Το γνωστό και ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz που δεν γνώριζε η Ελένη Μενεγάκη

«Εμείς τι είδαμε, τι ακούσαμε...Εμένα με πιάσατε στον ύπνο, αλλά εγώ είμαι και εκτός θέματος. Δεν το ήξερα ότι ο Καραφώτης έχει σοβαρό δεσμό και παντρεύτηκα χθες, καθόμουν τον χάζευα με ένα κορίτσι ωραίο, πολύ μου άρεσε», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

«Εχθές λοιπόν ντύθηκε γαμπρός ήταν δύο χρόνια μαζί με την Κάτια Μάνου. Ήταν ένα ζευγάρι που ακολουθεί χαμηλούς τόνους. Για αυτό ήταν λίγοι αυτοί που το ήξεραν και λίγοι αυτοί που βρέθηκαν στον γάμο», συνέχισε η Νάνσυ Νικολαΐδου.

«Είναι ο τύπος που δεν τον έπιανε το μάτι σου, ότι τελικά θα παντρευτεί μια μέρα, έλεγες σχέσεις κάνει, ωραίος εργένης. Εδώ βρήκε το κάτι παραπάνω δεν θέλω να ακυρώσω όλη του τη διαδρομή», κατέληξε η Ελένη Μενεγάκη στέλνοντας τις ευχές της στους νεόνυμφους.