Μαίρη Συνατσάκη: «Έχω κινηθεί νομικά σε σχέση με δύο πολύ σοκαριστικές περιπτώσεις» - Μίλησε για το υλικό που έδωσε στη δικηγόρο της

«Μου έχουν στείλει χοντρά πράγματα...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μαίρη Συνατσάκη: «Έχω κινηθεί νομικά σε σχέση με δύο πολύ σοκαριστικές περιπτώσεις» - Μίλησε για το υλικό που έδωσε στη δικηγόρο της

Η Μαίρη Συνατσάκη ήταν καλεσμένη τη Δευτέρα 27/5 στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον με τη γνωστή influencer να μιλάει για όλους και για όλα. Η ζωή της τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό με τον ερχομό της κόρης στη ζωή.

Προφανώς, παράλληλα με αυτό το ευχάριστο γεγονός έχουν συμβεί και άλλα όχι τόσο ευχάριστα. Πιο συγκεκριμένα, η Μαίρη Συνατσάκη αναφέρθηκε με άνεση σχετικά με την πρόσφατη ''επίθεση'' που δέχτηκε ο σύζυγός της στον αέρα του Just the 2 of us από τον Ηλία Ψινάκη, επειδή είναι μαζί με τη Συνατσάκη (δείτε εδώ τι είπε η ίδια).

Στη συνέχεια, η influencer αναφέρθηκε και στα hate comments που δέχεται στα social media μιας και είναι ιδιαίτερα ενεργή αποκαλύπτοντας μάλιστα τις δύο υποθέσεις, που την ανάγκασαν να κινηθεί νομικά.

Η αποκάλυψη της Μαίρης Συνατσάκη για τις υποθέσεις που κινήθηκε νομικά

«Μου έχουν στείλει χοντρά πράγματα και ευθείες επιθέσεις στα social media. Αυτό που με ζορίζει περισσότερο είναι ότι κάποιος μπορεί να εντοπίσει που μένω, να με έχει δει, μου έχουν στείλει ''Αν σε ξαναπετύχω εκεί θα....'' και είναι το μέρος που πάω για δουλειά. Αυτά λίγο με ταράζουν. Δεν ξέρω τι να κάνω, τίποτα δεν κάνω. Έχω κινηθεί νομικά σε σχέση με δύο πολύ σοκαριστικές περιπτώσεις. Έχω πάρα πολύ υλικό και το προώθησα στη δικηγόρο μου και εκείνη έχει κάνει όλες τις διαδικασίες. Είχε γίνει πάρα πολύ χαμός με ένα βίντεο σε σχέση με τους άνδρες που είχα κάνει ένα σχόλιο», είπε η Μαίρη Συνατσάκη.