Αθηνά Οικονομάκου: "Σπάει" την σιωπή της για το διαζύγιο με τον Μιχόπουλο - «Σίγουρα υπάρχουν κάποιες μέρες πιο δύσκολες...»

Ποια είναι η σχέση τους σήμερα

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Αθηνά Οικονομάκου:

Σα βόμβα έσκασε πριν από λίγες εβδομάδες η ανακοίνωση (δείτε την εδώ) της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου, μέσω δικηγόρου, πως μετά από 6 χρόνια γάμου αποφασίζουν να πάρουν διαζύγιο και να τερματίσουν τον γάμο τους.

Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz πλέον έχει διαχωρίσει την κοινή του πορεία και το μόνο που τους ενώνει είναι το μεγάλωμα των παιδιών τους. Η γνωστή επιχειρηματίας, μάλιστα, ένα μήνα μετά την ανακοίνωση, αποφάσισε να μιλήσει πρώτη φορά ανοιχτά για το τι συμβαίνει στα προσωπικά της και για την σχέση που διατηρεί σήμερα με τον μπαμπά των παιδιών της, Φίλιππο.

Απόσπασμα από την συνέντευξη της Αθηνάς Οικονομάκου

Οικονομάκου Μιχόπουλος

Ο λόγος που βγάλατε από κοινού ανακοίνωση με τον σύζυγό σου για τον χωρισμό σας έγινε για να μη λέει ο καθένας ό,τι θέλει;

«Ναι, αν και ξέρω ότι είναι κάτι που δε γίνεται σεβαστό από όλους. Ωστόσο το κάναμε για να προστατεύσουμε όσο μπορούμε την οικογένειά μας.»

Και τώρα, πως είσαι;

«Είμαι ήρεμη, είμαι καλά. Προχωράμε παρακάτω, η ζωή συνεχίζεται. Ό,τι γίνεται είναι πάντα για καλό. Αυτό πιστεύω ότι ισχύει σε κάθε αλλαγή που έρχεται στη ζωή μας, σε κάθε ευκαιρία, σε κάθε απόφαση. Ακόμα και στα χειρότερα, έπειτα από ένα διάστημα καταλαβαίνεις γιατί σου συνέβη κάτι και το αξιολογείς αναλόγως. Όλα χρειάζονται χρόνο. Σε αυτή τη φάση βρίσκομαι τώρα, είμαι πολύ καλά»

Ως μαμά που μεγαλώνει μόνη της δυο παιδιά…

«Δεν τα μεγαλώνω καθόλου μόνη μου, είμαστε μαζί με τον Φίλιππο σε αυτό, τα μεγαλώνουμε μαζί, δεν έχει αλλάξει κάτι. Σίγουρα υπάρχουν κάποιες μέρες πιο δύσκολες, με περισσότερες ευθύνες, αλλά είμαστε πολύ δεμένοι ως οικογένεια κι αυτό δεν αλλάζει»

Προσωπικά ελπίζω να βλέπουμε και αυτό το καλοκαίρι ωραίες εικόνες σου από τη Μύκονο και τη Σαντορίνη, όπως μας είχες συνηθίσει.

«Δεν έχω κανονίσει ακόμα διακοπές, αλλά κανένας προορισμός δεν είναι απαγορευμένος, γιατί, όπως σου είπα, έχουμε μια πολύ καλή σχέση, δεν έχουμε τέτοια θέματα», ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ!