Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Έκανα ψυχοθεραπεία γιατί ήμουν σε μια περίεργη φάση μετά από χωρισμό»

Η εξομολόγηση για τη «Μουρμούρα» και για την ενασχόλησή του με τη φωτογραφία

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Έκανα ψυχοθεραπεία γιατί ήμουν σε μια περίεργη φάση μετά από χωρισμό»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρκά, παραχώρησε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης. Ο ηθοποιός μίλησε εφ' όλης της ύλης για τα επαγγελματικά του σχέδια, για την παράσταση «Κάτι διαφορετικό», για την αποχώρησή του από τη σειρά «Μην αρχίζεις την Μουρμούρα» αλλά και για την προσωπική του ζωή.

«Με τη φωτογραφία ασχολήθηκα εντελώς τυχαία πριν από έξι χρόνια. Όταν άρχισα να φωτογραφίζω, κατάλαβα ότι κάτι έχω να δώσω. Είναι το αγχολυτικό μου, περνάω πολύ ωραία, έχω φτιάξει στούντιο στο σπίτι και δεν μου φαίνεται περίεργο να κάνω και γυμνές φωτογραφίσεις. Περισσότερο είχε να κάνει με το πώς ένας άνθρωπος θα με εμπιστευτεί να τον φωτογραφίσω γυμνό, παρά με το τι θα πει ο κόσμος μετά», δήλωσε αρχικά ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

Δείτε επίσης: Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι πιο ελεύθερος και ανοιχτός στα ερωτικά» - Πρωτοφανής εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης για τον ρόλο του στη σειρά «Ο πρώτος από εμάς»

«Είχα αγωνία όταν έφυγα από τη Μουρμούρα μετά από 6 χρόνια. Είχα την ανάγκη να εξερευνήσω τον εαυτό μου σε άλλα πράγματα και όπως φάνηκε ήταν επιτυχημένη αυτή η επιλογή μου. Ταυτίστηκα με τον ρόλο μου στη σειρά “Ο πρώτος από εμάς”, ο μόνος μου φόβος ήταν η ευθύνη απέναντι σε ανθρώπους που πάσχουν από μία τέτοια ασθένεια ή έχουν χάσει δικούς τους», ανέφερε ο ηθοποιός σε διαφορετικό σημείο της συνέντευξής του.

«Έκανα ψυχοθεραπεία γιατί ήμουν σε μια περίεργη φάση μετά από χωρισμό και επαγγελματικά ήμουν επίσης περίεργα. Υπήρχε η αφορμή για να ξεκινήσω και κάποια στιγμή χρειάζεται να συνεχίσω αυτούς τους κύκλους γιατί ανακάλυψα πολύ όμορφα πράγματα», εξομολογήθηκε εν συνεχεία ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης.