Ζωζώ Σαπουντζάκη: Ανοίγει ξανά τις πόρτες της θρυλικής της βίλας - Ετοιμάζει αξέχαστο πάρτι στο καταφύγιό της στην Κινέτα

Οι εργασίες και η αλλαγή στο σπίτι 6 χρόνια μετά την πυρκαγιά

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη χαίρει άκρας υγείας μετά την περιπέτεια που πέρασε πριν από λίγους μήνες. Η ίδια μάλιστα γιόρτασε τα γενέθλιά της και 91 της χρόνια μέσα από ένα λαμπερό πάρτι που διοργάνωσε στην Αθήνα για όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Σε άλλη περίπτωση η θρυλική ηθοποιός θα έκανε το πάρτι της στην πολυτελή βίλα της στην Κινέτα. Η καταστροφική φωτιά ωστόσο του 2018 έπληξε σημαντικά την εξοχική κατοικία της Σαπουντζάκη, όπως και πολλά άλλα σπίτια της περιοχής.

Οι τελευταίες πληροφορίες έκαναν λόγο, πως η ηθοποιός πούλησε τη θρυλική βίλα στην Κινέτα θέτοντας μάλιστα και έναν σημαντικό για την ίδια όρο (δείτε εδώ περισσότερα). Από τη μεριά της η Ζωζώ διέψευσε πολύ γρήγορα το ρεπορτάζ, καθώς η ίδια έχει άλλα σχέδια για το μέλλον.

Η θετική εξέλιξη με το σπίτι της Ζωζώς Σαπουντζάκη στην Κινέτα

Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Espresso η ηθοποιός όχι μόνο δεν πουλάει το σπίτι της αλλά έχει ξεκινήσει εδώ και δύο χρόνια εργασίες με σκοπό να μείνει σύντομα εκεί. Μάλιστα, το εξωτερικό κομμάτι του σπιτιού έχει αποκατασταθεί σε μεγάλο βαθμό μετά την πυρκαγιά καθώς έχουν τοποθετηθεί νέα παντζούρια.

Στο επόμενο διάστημα, η Ζωζώ Σαπουντζάκη περιμένει να ανοίξει ξανά την πόρτα του εξοχικού της στην Κινέτα τόσο για να μείνει η ίδια, όσο και για να κάνει τα θρυλικά πάρτι της που έχουν αφήσει εποχή στην κοσμική Αθήνα.

Ζωζώ Σαπουντζάκη - Βίλα - Κινέτα

«Δεν ισχύει το δημοσίευμα ότι πούλησα το σπίτι στην Κινέτα. Δεν το πουλάω το σπίτι μου. Είναι κάτι που αγαπώ πάρα πολύ. Αγαπώ την θάλασσα, αγαπώ τα μπάνια μου και εκεί είναι όλα», είχε πει ξεκάθαρα η Ζωζώ Σαπουντζάκη στο Πρωινό στις 14/5/24 (δείτε εδώ το βίντεο και όλη τη συνέντευξη).