Διπλή χαρά για την οικογένεια της Μελίνας Μακρή, καθώς παντρεύτηκε ο αδερφός της, Mark Angelo. Σημειώνεται ότι ο γνωστός DJ και η αγαπημένη του, Αντιγόνη Σαμπατακάκη, είχαν κάνει πολιτικό γάμο το 2022, ωστόσο στις 31 Μαΐου ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και βάφτισαν το παιδί που έχουν αποκτήσει.

Το ευχάριστο γεγονός γνωστοποίησε η Μελίνα Μακρή μέσα από ένα βίντεο που μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με διάφορα στιγμιότυπα από τον γάμο του αδερφού της και τη βάφτιση του παιδιού του. Η ευτυχία και η συγκίνηση χαρακτήριζαν εκείνη τη μέρα, με την τραγουδίστρια να εύχεται στο νιόπαντρο ζευγάρι να ριζώσει.

Δείτε επίσης: «Το ανακάλυψα 18 χρονών! Έβαλα τα κλάματα…» – Η αυτοάνοση νόσος από την οποία πάσχει η Μελίνα Μακρή

Η ανάρτηση της Μελίνας Μακρή για τον γάμο του αδερφού της

«POV: Ο καλύτερος γάμος που έχεις πάει είναι του αδερφού σου», έγραψε η Μελίνα Μακρή στο βίντεο που ανέβασε στα social media. Η τραγουδίστρια ζει επίσης την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία στο πλευρό του συζύγου της, Φράνκι Λούβαρη, με τον οποίο έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Ιωάννη.

Σε ερώτηση για το αν διαταράχθηκαν οι ισορροπίες με τον σύζυγό της, μετά τον ερχομό του παιδιού, η Μελίνα Μακρή είχε απαντήσει αρνητικά. «Πάντα ήμασταν υποστηρικτικοί ο ένας με τον άλλον».

«Επιλόχειο κατάθλιψη δεν έπαθα. Είχα κάποιες έντονες φοβίες και κάποιες έμμονες σκέψεις. Παράλογες φοβίες. Φοβόμουν μην μου πέσει το παιδί από τις σκάλες. Με βοήθησε πολύ η λογική σκέψη, να λέω ότι είναι κάτι που θα περάσει και η προσευχή», δήλωσε μεταξύ άλλων σε παλαιότερη συνέντευξή της η Μελίνα Μακρή