Σοφία Μουτίδου: «Με τους "Στάβλους" θα γελάσουμε! Θέλετε να σας πω πόσα έπαιρνα;» - Η αποκάλυψη για την αμοιβή της στη σειρά του ΑΝΤ1

Η επιλόχειος κατάθλιψη και η αντίδραση του πατέρα της όταν του ανακοίνωσε πως θέλει να γίνει ηθοποιός

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Σοφία Μουτίδου παραχώρησε μία πολύ ιδιαίτερη συνέντευξη στην διαδικτυακή εκπομπή "Rainbow Mermaids" για τις ανάγκες του Pride Month, μεταμορφωμένη σε μία drag queen. Αποσπάσματα αυτής έπαιξαν στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα.

Η ηθοποιός, λοιπόν, μίλησε για την απόφασή της να γίνει ηθοποιός και την αντίδραση του πατέρα της όταν ενημερώθηκε γι' αυτήν, για τα χρήματα που έχει πάρει για έναν συγκεκριμένο ρόλο της, για την μητρότητα και την επιλόχειο κατάθλιψη, αλλά και το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Οι δηλώσεις της Σοφίας Μουτίδου

«Έλεγα τα ποιήματα στο σχολείο, συμμετείχα σε θεατρικά και έτσι εμπεδώθηκε μέσα μου ότι θέλω να γίνω ηθοποιός. Το είπα στον πατέρα μου και μου είπε το κλασικό "που@@άνα δεν θα γίνεις"», είπε αρχικά η ίδια για το πώς γεννήθηκε η ιδέα μέσα της να κάνει αυτό το επάγγελμα.

«Ποτέ εμένα προσωπικά δεν με ενδιέφερε η ποσότητα, ο μεγάλος ρόλος. Ήθελα πάντοτε να είμαι πολύ καλοπληρωμένη. Και δεν αναφέρομαι στους "Στάβλους", γιατί θα γελάσουμε. Θέλετε να σας πω πόσα έπαιρνα; Έπαιρνα 100 ευρώ το επεισόδιο», παραδέχθηκε στη συνέχεια η ηθοποιός.

«Δεν ήθελα να γίνω μαμά, δεν είχα τέτοιο σχέδιο, γι’ αυτό και άργησα. Έγινα στα 36 μισό. Είναι μονογονεϊκή οικογένεια. Η επιλόχειος κατάθλιψη μού κράτησε 40 μέρες, που δεν έτρωγα για δύο μήνες και ήμουν πολύ θλιμμένη και λυπημένη, δεν ήξεραν αν είμαι πολύ καλή μαμά. Όλα αυτά τα πέρασα», εξομολογήθηκε σε άλλο σημείο.

Δείτε επίσης: "Διαλυμένη" ψυχολογικά η Σοφία Μουτίδου - «Έκανα μία ακατάσχετη αιμορραγία, έκανε μία απόξεση, έβαλα ένα σπιράλ...»

Όσον αφορά στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, επισήμανε: «Είναι τόσο εμπλεκόμενα πλέον τα πράγματα στη straight, πυρηνική οικογένεια που όταν έρχεται ένα γκέι ζευγάρι και λέει ότι θέλει να γίνουν γονείς, ο άλλος δεν μπορεί να το αντέξει. Εδώ δεν αντέχει τη διαφορετικότητα να βλέπει μία γυναίκα μόνη να μεγαλώνει ένα παιδί...» και τόνισε πως απόρησε και αισθάνθηκε περίεργα που έμειναν εκτός νομοσχεδίου οι τρανς.

«Το fat shaming το ένιωσα και το νιώθω, τον εφησυχασμό του απέναντι με το δικό μου πάχος, πόσο ησυχάζει η δική του ζωή εφόσον έχω ένα ελάττωμα εξωτερικό, κατά τη γνώμη του», ανέφερε έπειτα και κατέληξε για την ομοφοβική επίθεση στην Θεσσαλονίκη πριν από κάποιους μήνες:

«Στις ομοφοβικές και τρανσφοβικές επιθέσεις από εφήβους δεν κατηγορώ τα παιδιά. Είναι ξεκάθαρα πού μεγαλώνεις. Δεν μπορεί να μεγαλώνεις σε ένα πιο εναρμονισμένο περιβάλλον κι εσύ ξαφνικά να βγαίνεις και να πετάς πέτρες. Κάτι συμβαίνει, υπάρχει κάποιο δικό σου άλυτο πρόβλημα, που έχει μαραζώσει την ψυχή σου και σου βγάζει οργή, μια επιθετικότητα...».

Δείτε επίσης: «Με ξήλωσες που πέθανες» - Θρήνος για την Σοφία Μουτίδου