Χαμός στο Πρωινό: «Το κάνεις για να δημιουργήσεις αρνητικό κλίμα» - "Σφάχτηκαν" Λιάγκας & Πετρογιάννη για τα κιλά του Αρναούτογλου

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Χαμός στο Πρωινό: «Το κάνεις για να δημιουργήσεις αρνητικό κλίμα» -

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, κατά την οποία μίλησε για την εκλογή του Σάκη Αρναούτογλου στην Ευρωβουλή, αλλά και για τις πολλαπλές υποχρεώσεις του. Αναφέρθηκε, μάλιστα, και στα κιλά του και την απόφαση που έχει πάρει.

«Τον ψήφισα και πιστεύω πάρα πολύ τον Σάκη. Μόνο αυτός ξέρει τι αγώνα έκανε. Ο Σάκης είναι μία περίπτωση ενός ανθρώπου που ξεκίνησε μόνος του την ιστορία, χωρίς να υπάρχουν άνθρωποι από πίσω. Το έκανε πολύ ρομαντικά. Είναι ένας άνθρωπος που δουλεύει στην ΕΡΤ3 πάρα πολλά χρόνια. Φαντάσου έπαιρνε το ΚΤΕΛ για να πάει από χωριό σε χωριό. Του έλεγα να τον στηρίξω λίγο κι εγώ. Δε δέχτηκε ούτε ένα ευρώ από εμένα. Μου είπε ότι θα το κάνει μόνος του όσο αντέχει. Όλα αυτά τα χρόνια ο Σάκης είναι ένας δημόσιος υπάλληλος που παίρνει 900 ευρώ στην ΕΡΤ», είπε αρχικά για τον αδερφό του.

Και έπειτα, σε ερώτηση για το αν τον κουράζουν όλα όσα έχει να κάνει καθημερινά, απάντησε: «Κουράζομαι, αλλά μου αρέσει πάρα πολύ. Αν νιώθω ότι αυτό το πράγμα δεν μπορώ να το κάνω, θα σταματήσω. Δεν έχω στο μυαλό μου να ξεκουραστώ. Όταν έρθει η ώρα και μου λένε ότι αυτό που βγάζω στην τηλεόραση δεν είναι καλό, θα το σταματήσω. 50 χρονών είμαι ακόμα. Για να είμαστε ειλικρινείς, το μόνο που δεν με βοηθάει είναι τα κιλά. Έχω βάλει παραπάνω κιλά και δε μπορώ να κινηθώ όπως θέλω.

Παλιότερα που ήμουν πιο αδύνατος, μπορούσα να κατεβαίνω γρήγορα από το αυτοκίνητο, να κάνω μπάνιο, να πηδάω από τους βράχους, να ανεβαίνω τα κατσάβραχα. Τώρα είναι λίγο πιο δύσκολο. Με τη βοήθεια του Θεού πάλι θα τα καταφέρω. Έχω αποφασίσει ότι αυτό είναι το σώμα μου και δεν θέλω ντρέπομαι γι’ αυτό. Σίγουρα όμως για θέματα υγείας, είναι σημαντικό να προσπαθήσω να χάσω κάποια κιλά. Γιατί, ας μη γελιόμαστε, δεν κάνουν καλό τα παραπάνω κιλά. Προσπαθώ να αγαπάω τον εαυτό μου».

Τέλος, δήλωσε για τον Δημήτρη Σταρόβα: «Μιλάμε κάθε μέρα με την σύντροφό του. Πάει από το καλό στο καλύτερο. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Μιλήσαμε προχθές. Κάνει τον δικό του αγώνα, αλλά θα τα καταφέρει. Απίστευτο, από τη μία στιγμή στην άλλη».

Και αφού προβλήθηκε αυτό το βίντεο, στο πλατό ακολούθησε "σφαγή". Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε ένα σχόλιο σχετικά με τα κιλά, με αφορμή τα λόγια του παρουσιαστή και έγινε ο κακός χαμός με την Φωτεινή Πετρογιάννη.

  • Γιώργος Λιάγκας: Έχει μια λαϊκότητα, με θετικό πρόσημο το λέω, που για εμένα σε αυτή οφείλεται η επιτυχία του όλα αυτά τα χρόνια, γιατί είναι πραγματικά ένας από τους καλύτερους Έλληνες παρουσιαστές. Και ειλικρινής και για τα κιλά του. Παιδιά, σε κανέναν δεν αρέσει... Κανείς δεν αγαπάει τα κιλά του, αυτά είναι ψευτιές. Ο άνθρωπος λέει αγαπάω τον εαυτό μου και το σώμα μου, αλλά δεν αγαπάω τα κιλά μου, θέλω να χάσω κάποια.
  • Αυτό που βλέπω κάποιους 800 κιλά και λένε "α εμένα έτσι μου αρέσει"... Δηλαδή αν ξυπνούσες αύριο και είχες την επιλογή να είσαι όπως θέλεις, θα ήθελες να ξυπνήσεις και να είσαι 800 κιλά; Ποιος θα ήθελε; Ειδικά στο πλαίσιο του bullying που λέμε, έχουμε χάσει και την λογική. Κανείς δεν θέλει να είναι παχύς, όλοι θέλουν να είναι φυσιολογικοί.
  • Φωτεινή Πετρογιάννη: Όλοι θέλουν να είναι υγιείς κυρίως.
  • Γιώργος Λιάγκας: Όχι Φωτεινή μου, δεν θέλει να είναι υγιής, δεν θέλει να είναι κανείς πολύ παχύς. Μην αλλάζετε αυτά που λέω, είναι η γνώμη μου. Μη με λογοκρίνεις, δεν ντρέπομαι να πω τη γνώμη μου και το λειαίνεις.
  • Φωτεινή Πετρογιάννη: Μα, τη δική μου τοποθέτηση έκανα.
  • Γιώργος Λιάγκας: Άρα ξέρεις πολλούς ανθρώπους που θέλουν να είναι πολύ χοντροί;
  • Φωτεινή Πετρογιάννη: Μα δεν είπα αυτό. Είπα ότι αν κάποιος δεν έχει πρόβλημα υγείας, μπορεί να μην είναι προτεραιότητά της ζωής τους να χάσουν κιλά εκείνη τη δεδομένη στιγμή.

Δείτε επίσης: Τσακώθηκαν Γιώργος Λιάγκας - Φωτεινή Πετρογιάννη στο Πρωινό: «Με είπες πρόβατο» - «Δεν το ανέχομαι πια! Το κάνεις συνέχεια»

Και λίγο μετά πρόσθεσε ο παρουσιαστής, με την ένταση να κορυφώνεται...

  • Γιώργος Λιάγκας: Όλα αυτά τα χρόνια ζούμε όλοι πίσω από ένα καθεστώς τρόμου και λέμε πράγματα που δεν πιστεύουμε για να γινόμαστε αρεστοί. Αυτή είναι η αλήθεια. Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. Αλλά αλλάζει αυτό, επανέρχεται η λογική σε όλα τα επίπεδα.
  • Φωτεινή Πετρογιάννη: Πολύ ωραία, να έχει κάποιος περιττά κιλά κι εγώ να του πω ότι μου χαλάει την αισθητική.
  • Γιώργος Λιάγκας: Δεν είπε κανείς αυτό. Για ακόμη μια φορά Φωτεινή κάνεις αυτό που κάνεις πάντα, αλλάζεις αυτά που έχουμε πει και λες κάτι άλλο για να δημιουργήσεις ένα αρνητικό κλίμα για κάτι το οποίο δεν έχουμε πει ποτέ.
  • Φωτεινή Πετρογιάννη: Άντε πάλι Δεν θα σου μιλήσω με αυτό τον τόνο...

Δείτε επίσης: Έξαλλη η Φωτεινή Πετρογιάννη με τον Λιάγκα στον αέρα του Πρωινού: «Εντάξει Γιώργο μου πως κάνεις έτσι, σιγά το πράγμα πια...»