Άγγελος Λάτσιος: Τι κάνει τις ώρες που δεν δουλεύει στο ONAR - Η φωτογραφία από την πισίνα στο ξενοδοχείο του Ματέο Παντζόπουλου

Η θέα στο νησί της Άνδρου είναι υπέροχη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Άγγελος Λάτσιος
Instagram / Άγγελος Λάτσιος

Ο Άγγελος Λάτσιος εδώ και καιρό βρίσκεται στην Άνδρο, καθώς, όπως έχει γίνει γνωστό, εργάζεται στο ξενοδοχείο του Ματέο Παντζόπουλου. Καθημερινά, λοιπόν, δημοσιεύει φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από εκεί, δείχνοντας είτε κάποιες κρυφές γωνίες του ONAR στους διαδικτυακούς του φίλους είτε πως περνάει τον χρόνο του εκεί με τους φίλους του και κάποιες μυστήριες παρουσίες όταν δεν δουλεύει.

Τις προάλλες, μάλιστα, είχε αναρτήσει σε story στο προφίλ του μία εικόνα από το εστιατόριο του ξενοδοχείου, όπου πόζαρε περιμένοντας το φαγητό της και η Ελένη Μενεγάκη μέρες πριν (δείτε εδώ), αλλά και μία από την πισίνα, την ώρα που έκανε τις βουτιές του. Ο χώρος είναι ειδυλλιακός!

Οι νέες φωτογραφίες του Άγγελου Λάτσιου από το ξενοδοχείο του Ματέο Παντζόπουλου στην Άνδρο

Άγγελος Λάτσιος Onar

Άγγελος Λάτσιος Άνδρος

Την Κυριακή 9 Ιουνίου ανέβασε μία ακόμη φωτογραφία στο προφίλ του, όπου πόζαρε μόνος του, φορώντας καπέλο και γυαλιά ηλίου και αμέσως συγκέντρωσε χιλιάδες like και σχόλια. Ξεχώρισαν, όμως, δύο από αυτά. Το ένα είναι της μητέρας του, Ελένης Μενεγάκη, και το δεύτερο της αδερφής του, Λάουρας Λάτσιου.

Η παρουσιάστρια συνηθίζει να σχολιάζει κάτω από τις αναρτήσεις του (δείτε εδώ τι σχόλιο του έχει κάνει και ο πατέρας του, Γιάννης Λάτσιος, σε φωτογραφία με τη μικρή Μαρίνα), η αδερφή του, η οποία πλέον βρίσκεται στο εξωτερικό για σπουδές, ωστόσο, το κάνει σπάνια. Και οι δύο έβαλαν πολλές κόκκινες καρδούλες κι εκείνος τους απάντησε με τον ίδιο τρόπο.

Δείτε επίσης: Ημίγυμνος αγκαλιά με τη μικρή Μαρίνα στην Άνδρο - Οι τρυφερές στιγμές με την αδερφή του στο ησυχαστήριό τους

Ελένη Μενεγάκη σχόλιο σε Άγγελο Λάτσιο

Λάουρα Λάτσιου σχόλιο σε Άγγελο