Χάρης Χριστόπουλος: «Μετά τα παιδιά σκοτωνόμαστε όλη μέρα! Δεν είμαι αυτό που θέλει» - Όλη η αλήθεια για την σχέση του με την Ανίτα Μπραντ

«Της λέω "Αφού δεν είμαι αυτό που θέλεις γιατί δεν βρίσκεις; Θα σε βοηθήσω"»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Χάρης Χριστόπουλος: «Μετά τα παιδιά σκοτωνόμαστε όλη μέρα! Δεν είμαι αυτό που θέλει» - Όλη η αλήθεια για την σχέση του με την Ανίτα Μπραντ

Ο Χάρης Χριστόπουλος παραχώρησε μία πολύ ιδιαίτερη συνέντευξη στον Γιώργο Κρικοριάν και στην κάμερα της εκπομπής του MEGA, Πάμε Δανάη, κατά την οποία μιλούσε για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει με την Ανίτα Μπραντ, τους λόγους που τσακώνεται με εκείνη και τη σχέση με τα παιδιά τους.

Η εξομολόγηση του Χάρη Χριστόπουλου για την οικογένειά του με την Ανίτα Μπραντ

«Πως να είμαι; Υπάρχει μία ευτυχία. Εδώ και 3,5 χρόνια με τα πιτσιρίκια μου είναι μία καινούρια πίστα. Δεν έχω υπάρξει σε ωραιότερη φάση της ζωής μου ποτέ. Τώρα είναι», είπε αρχικά.

Δείτε επίσης: Ανίτα Μπραντ: «Έπαθα επιλόχειο κατάθλιψη, είχα κλειστεί στο σπίτι...» - Οι αγκαλιές με τον Χάρη Χριστόπουλο μετά τη συγκινητική αποκάλυψή της

«Ο έρωτας είναι ένα αίσθημα που δεν είναι φυσιολογικό, παθαίνεις τρέλα. Είναι κτητικό και βασικά έχει να κάνει και με το ερωτικό κομμάτι, το οποίο είναι αρχέγονο. Η σωματική έλξη, όταν ακουμπάς έναν άλλο και ερεθίζεσαι, σωματικά σημαίνει ότι είσαι ερωτευμένος. Αυτό είναι μόνο. Δεν έχει καμία σχέση με την αγάπη. Στον έρωτα θέλεις τον άλλο, ενώ στην αγάπη θέλεις το κάλο του άλλου. Στον έρωτα δεν σε ενδιαφέρει το καλό του άλλου, θέλεις τον άλλο, αρκεί να ικανοποιηθείς εσύ.

Υπήρξα αμετανόητος εργένης πριν τον γάμο μου, δεν είχα σκεφτεί ποτέ να κάνω οικογένεια, μέχρι τη στιγμή που έγινε. Ακόμα και τη στιγμή που γεννήθηκε ο μικρούλης μου, ο Χρήστος, τότε πήρα μία πολύ μεγάλη στροφή μέσα μου. Ήμουν πολέμιος του γάμου, ακόμα και τώρα είμαι. Με την Ανίτα ήταν έρωτας. Άνοιξε η πόρτα μια μέρα στη δουλειά και εκείνη την στιγμή τα μάτια, η κίνηση, όλο αυτό που είδαν ήταν αυτό που είχα φανταστεί για μία σύντροφο. Κλείσαμε 21 χρόνια μαζί τώρα», ανέφερε έπειτα για την καλή του.

«Μετά τα παιδιά σκοτωνόμαστε με την Ανίτα, "μπουνιές, κλωτσιές" όλη μέρα. Είμαι τυχερός γιατί νιώθω αγάπη. Αυτός είναι το κυρίαρχο συναίσθημα. Όταν φύγει ο έρωτας σου λείπει. Ο έρωτας ξεθυμαίνει, είναι τους πρώτους μήνες, τα πρώτα δύο χρόνια. Ξέρουμε πολύ καλά ο ένας τον άλλο, βαθιά, και συμπορευόμαστε. Όταν έρθουν και τα πιτσιρικάκια είσαι συνέταιρος πια, κάνεις μία εταιρεία και σκοπός είναι να τα κάνεις ευτυχισμένα, τίμια και ειλικρινή.

Ο πιο συχνός λόγος διαφωνίας μας με την Ανίτα είναι ότι δεν είμαι αυτό που θέλει. Της λέω "Αφού δεν είμαι αυτό που θέλεις γιατί δεν βρίσκεις; Θα σε βοηθήσω, έχω φοβερούς ανθρώπους να σου συστήσω" και μου λέει "Μμμ, δεν μπορώ, όχι αυτός δεν κάνει". Της κάνω φοβερά προξενιά, αλλά πάντα καταλήγει σε μένα, γιατί παίρνω την καλύτερη βαθμολογία. Εγώ είμαι Ταύρος και εκείνη Τοξότης, είμαστε ακριβώς αντίθετοι. Θα φάμε πάντα μαζί το μεσημέρι και πρωινό, που εγώ δεν έτρωγα ποτέ, και οι τέσσερις και η γιαγιά μαζί, αλλά έχουμε την πολυτέλεια γιατί δεν εργαζόμαστε έκτος», επισήμανε για την οικογένειά του.

«Ο κόσμος του θεάματος μαζεύει πολλούς ανθρώπους με μεγάλο “εγώ” το οποίο διογκώνεται με τα φώτα και την λάμψη. Αρχίζουν και δημιουργούν τέρατα τοξικότητας και υπερεγώ. Έχω σταματήσει συνεργασία με χαρά λόγω ανθρώπου που είχε μεγάλο “εγώ”. Έχω μετανιώσει για συνεργασία που είπα το "ναι" απλά για πολλά χρήματα», κατέληξε μιλώντας για τη δουλειά του.

Δείτε επίσης: Εκείνος είναι 63 ετών ενώ η σύζυγός του... - Η διαφορά ηλικίας της Ανίτας Μπραντ με τον Χάρη Χριστόπουλο