Πέθανε ξαφνικά γνωστός Youtuber - Η σπαρακτική ανακοίνωση της γυναίκας της ζωής του

«Ήταν ο κόσμος μου»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πέθανε ξαφνικά γνωστός Youtuber - Η σπαρακτική ανακοίνωση της γυναίκας της ζωής του

Ενώ στην Ελλάδα η δολοφονία της 11χρονης στον Πύργο Ηλείας έχει προκαλέσει τεράστιο σοκ (δείτε εδώ τι έχει συμβεί και τις δηλώσεις της οικογένειάς της), στο εξωτερικό θρηνούν έναν πολύ γνωστό Youtuber, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε ηλικία 40 ετών ξαφνικά.

Ο λόγος για τον Μπεν Πότερ. Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από μία ανάρτηση της συζύγου του, Νάταλι Πόρτερ, στο twitter, η οποία εξήγησε πως ο καλός της είχε ένα ατύχημα, το οποίο του κόστισε τη ζωή, χωρίς να εξηγεί τι ακριβώς έχει συμβεί.

Η ανακοίνωση της συζύγου του Μπεν Πότερ για τον θάνατό του

«Δύο μέρες πριν, στις 8 Ιουνίου, ο σύζυγός μου, Μπεν Πότερ, πέθανε σε ατύχημα. Για πολλούς από εσάς, ήταν Comicstorian, εκφράζοντας ιστορίες από πολλά διαφορετικά μέσα. Για τους αγαπημένους του, ήταν ένα από τα καλύτερα και πιο υποστηρικτικά άτομα που θα μπορούσε να ζητήσει κανείς. Ως σύζυγος, γιος, αδελφός, φίλος ή ακόμα και απλώς ξένος, ο Μπεν ήταν στοργικός και γνήσιος. Ήταν ο βράχος μας και θα καθησύχαζε τους αγαπημένους του, όποτε το χρειάζονταν.

Ben Potter θάνατος

Ήταν ο κόσμος μου. Αυτή τη στιγμή, προτεραιότητά μου είναι να διατηρήσω όλα όσα έχει χτίσει. Δεν έχω κανένα σχέδιο πέρα από αυτό. Το κανάλι του ήταν ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματά του και ενώ όλοι χρειαζόμαστε τον χρόνο μας για να τον θρηνήσουμε, ξέρω ότι δεν θα ήθελε να τελειώσει έτσι. Ο Μπεν πέρασε πάνω από 10 χρόνια διαδίδοντας την αγάπη και την εκτίμηση για τα χόμπι του. Ήταν η αγάπη του για συναρπαστικές ιστορίες και καλογραμμένους χαρακτήρες που τον έκαναν να ξεκινήσει στο YouTube.

Η ομάδα και εγώ θέλουμε να συνεχίσουμε αυτό. Για να τον τιμήσουμε συνεχίζοντας να αφηγείται υπέροχες ιστορίες από σπουδαίους ανθρώπους, καθώς και να κρατήσουμε ζωντανή τη μνήμη του ίδιου μας του υπερήρωα. Υποστηρίξαμε ο ένας τον άλλον σε ό,τι θέλαμε και δεν πρόκειται να σταματήσω τώρα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Συνελήφθη πασίγνωστος youtuber που κακοποιούσε ΑμεΑ σε live μετάδοση και ζητούσε χρήματα από τους ακόλουθούς του