Μαρίνα Ασλάνογλου: «Ένα διαζύγιο είναι πάντα δύσκολο» - Όσα άλλαξαν στη ζωή της τους τελευταίους μήνες

Πλέον ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Μαρίνα Ασλάνογλου: «Ένα διαζύγιο είναι πάντα δύσκολο» - Όσα άλλαξαν στη ζωή της τους τελευταίους μήνες

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα, παραχώρησε η Μαρίνα Ασλάνογλου. Μεταξύ άλλων η αγαπημένη ηθοποιός, που πρωταγωνίστησε στο σίριαλ του ΑΝΤ1, Ψυχοκόρες, μίλησε για όσα άλλαξαν στη ζωή της μετά το διαζύγιο από τον Δημοσθένη Πέππα, για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε για να φέρει στη ζωή το γιο της, καθώς και για τα επαγγελματικά της σχέδια.

«Ταυτίστηκα με τον ρόλο της "Ευανθίας" στις "Ψυχοκόρες" ως προς τη μητρότητα, έφερα στη ζωή με μεγάλη δυσκολία τον γιο μου, τον Κωνσταντίνο. Έκανα τρεις εξωσωματικές. Φυσικά υπήρξε απογοήτευση, άλλα δεν το έβαλα ποτέ κάτω, με βοήθησε πολύ και η πίστη μου. Δεν είμαι κάθε μέρα στην εκκλησία, αλλά πιστεύω στον Θεό και προσεύχομαι με τον δικό μου τρόπο», είπε αρχικά η Μαρίνα Ασλάνογλου.

«Ένα διαζύγιο είναι πάντα δύσκολο, αρκεί να δίνεις προτεραιότητα στο παιδί. Αυτό που εξήγησα στον γιο μου ότι οι γονείς δεν χωρίζουν ποτέ, χωρίζει το ζευγάρι. Δεν έχει αλλάξει τίποτα, το μόνο που αλλάζει είναι ότι μένουμε σε διαφορετικά σπίτια», συμπλήρωσε η Μαρίνα Ασλάνογλου, αναφορικά με το διαζύγιο της.

Δείτε επίσης: Μαρίνα Ασλάνογλου: Tα πρώτα γενέθλια μετά το διαζύγιο από τον Δημοσθένη Πέππα – Έτσι της ευχήθηκε η «Ψυχοκόρη» της

Το γούρι της Μαρίνας Ασλάνογλου και το κακό μάτι

«Δεν μου αρέσει να κάνουν casting και να διαλέγουν ηθοποιούς με followers, υπάρχουν τόσοι ηθοποιοί που έχουν τελειώσει το Εθνικό ή το Θέατρο Τέχνης. Δεν υπάρχει περίπτωση να βγω στη σκηνή και να μη μουτζουρώσω το αυτί μου από πίσω, είναι το γούρι μου. Χαλάω κάτι πάνω μου για να μη με ματιάσουν, πάω συνέχεια από την ίδιο δρόμο. Ένιωσα πολύ αμήχανα όταν σε μία παράσταση ένας ηθοποιός που παίζαμε, εξαφανίστηκε, αφήνοντάς με εντελώς μόνη στη σκηνή, έλεγα “μα τι βρήκε”. Έχω σταματήσει παράσταση γιατί ένας κύριος στην πρώτη σειρά έπαιζε μπεγλέρι, δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ», κατέληξε μιλώντας στην κάμερα του Mega η Μαρίνα Ασλάνογλου.