Μίρκα Παπακωνσταντίνου: Η συνεργασία με τον Σταμάτη Φασουλή, η πρεμιέρα στην πτώση των Δίδυμων Πύργων και οι απώλειες

Μίλησε για όλα!

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Μίρκα Παπακωνσταντίνου: Η συνεργασία με τον Σταμάτη Φασουλή, η πρεμιέρα στην πτώση των Δίδυμων Πύργων και οι απώλειες

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου ήταν η σημερινή καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Η αναγνωρισμένη ηθοποιός μίλησε για την παράσταση «Τότε, τώρα, πάντα» στην οποία πρωταγωνιστεί, σε μία... ασταμάτητη συνεργασία με τον Σταμάτη Φασουλή, όπως σημείωσε με χιούμορ, αλλά αναφέρθηκε επίσης στις δυσκολίες και τα άγχη που έχει το θέατρο και η τηλεόραση.

«Θα μπορούσα να έχω λιγότερο άγχος αλλά με τα χρόνια γίνεσαι πιο εγωιστής, περιμένεις πιο πολλά, έρχεται και ο κόσμος και λέει “Θα περάσω ωραία”. Μην μου το λες πριν, πες το μου μετά. Το άγχος δεν πάει με το ταλέντο, μπορείς να έχεις ενδιαφέρον αλλά δεν υπάρχει λόγος να τρελαθείς», δήλωσε αρχικά η Μίρκα Παπακωνσταντίνου για να συμπληρώσει: «Με τον Σταμάτη δεν έχω σταματήσει ποτέ, κατά καιρούς με σκηνοθετεί και είμαι στη σκηνή, έχει έναν απίστευτο τρόπο να κάνει διορθώσεις, πάντα στον στόχο».

Δείτε επίσης: «Το λέω ανοιχτά! Μου αρέσει» - ''Κόκκαλο'' η Λασκαράκη με τα σχόλια της Παπακωνσταντίνου για τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου για το άγχος στις παραστάσεις της

«Η βιολογική κούραση είναι μύθος και μπορώ να το πω από τα χρόνια που έχω. Περισσότερο είναι το άγχος, μεγαλώνει, γινόμαστε πιο εγωιστές. Νομίζω ότι είμαστε και εγωπαθή άτομα. Όσο σοβαρό και ουσιαστικό είναι όλο αυτό, δεν έχει τίποτα σοβαροφανές για να κρυφτείς από πίσω. Μου έχει τύχει να κάνω πρεμιέρα, να έχουν πέσει οι Δίδυμοι Πύργοι, και ο Έλληνας άρχιζε να λέει ανέκδοτα. Τους έλεγα να κάνουμε πρόβα, ο μισός εαυτός μου σκεφτόταν “Κυρά μου, τι κάνεις, εδώ γίνεται χαμός” και ο άλλος μισός “Πρέπει να βγω γιατί θα έρθει κόσμος”», είπε σε διαφορετικό σημείο της κουβέντας η Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

Κλείνοντας, μίλησε για ανθρώπους και ιδιαίτερα συναδέλφους που φεύγουν από τη ζωή. «Δεν μπορώ να ακούω την έκφραση “πλήρης ημερών” για δικούς μας ανθρώπους όταν “φεύγουν”. Έχουμε πολλές απώλειες, δίπλα μας, σε φίλους μας, συγγενείς μας... Λες ότι είναι η λογική πορεία των πραγμάτων, αλλά δεν είναι ωραία λογική... Δεν μπορώ να πω ότι μ' αρέσει», τόνισε η Μίρκα Παπακωνσταντίνου.