Αντριάνα Παρασκευοπούλου - Η σπάνια αναφορά στα δίδυμα παιδιά της: «Από μικρή ήθελα να γίνω μαμά»

«Είμαι φροντιστική με τη ζακέτα και το τάπερ...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» της ΕΡΤ ήταν η Αντριάνα Παρασκευοπούλου. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων της δημόσιας τηλεόρασης μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα δίδυμα παιδιά της και δεν έκρυψε ότι έχουν πλέον τους δικούς τους κώδικες επικοινωνίας. Παράλληλα τόνισε πως είναι πολύ φροντιστική μαζί τους, και δεν προβλέπεται να το σταματήσει όσα χρόνια και αν περάσουν.

«Έχει διάφορα μεταβατικά στάδια. Στην αρχή στην εφηβεία λες ότι δεν πρέπει να παίρνω τόσο συχνά τηλέφωνο. Δεν είναι ωραίο για τα παιδιά μου. Και λες “θα βάλω ένα πλαίσιο στον εαυτό μου και θα τηλεφωνώ τρεις φορές”. Μετά είναι σαν το στερητικό και λες δύο φορές, και μετά μόνο μία. Μεγαλώνοντας τα παιδιά, δεν μπορείς να μην πάρεις τηλέφωνο γιατί έχεις μία ανησυχία…», ανέφερε αρχικά η Αντριάνα Παρασκευοπούλου.

Δείτε επίσης: «Είναι το δεύτερό μου σπίτι...» - Η εξομολογητική συνέντευξη της Αντριάνας Παρασκευοπούλου στο "Mega Καλημέρα"

Ο «κωδικός» της Αντριάνας Παρασκευοπούλου με τον γιο της

«Δεν θέλει ο γιος μου να σηκώσει το τηλέφωνο και να πει “έλα μαμά” και να ακούσουν όλοι τη φωνή της μάνας του. Οπότε τους είπα ότι όταν σας παίρνω τηλέφωνο, μπορείτε να μου λέτε: “Έλα τι έγινε;”. Το έχω τσεκάρει και στο κινητό με έχουν “μαμά”», πρόσθεσε αμέσως η Αντριάνα Παρασκευοπούλου, «λιώνοντας» για τα δίδυμα παιδιά που έχει αποκτήσει.

«Από μικρή έλεγα ότι θέλω να γίνω μαμά. Τους έλεγα ότι από δουλειά δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνω, αλλά να γίνω μαμά. Δεν ξέρω γιατί, είμαι ένας πολύ δοτικός άνθρωπος, είμαι φροντιστική με τη ζακέτα και το τάπερ... Προσπαθώ να έρθω σε μία μέση οδό, είμαι σε καλό δρόμο πρέπει να πω. Είμαι λίγο καλύτερα απ' ότι κάποια χρόνια πριν. Είμαι υπέρ της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας, αλλά θέλω από μακριά να βλέπω και να καταλαβαίνω τι γίνεται. Ενώ κάνω προσπάθεια, πιστεύω ότι δεν θα σταματήσει», δήλωσε κλείνοντας την κουβέντα η Αντριάνα Παρασκευοπούλου.