Μαρία Αναστασοπούλου: «Το κομμάτι της έχει λήξει και οδεύει προς...» - Όλη η αλήθεια για την τηλεοπτική της μεταγραφή

Ο νέος της συνεργάτης και το πρόσωπο που διεκδικεί το νέο της "σπίτι" μαζί με εκείνη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Μαρία Αναστασοπούλου
Instagram / Μαρία Αναστασοπούλου

Η Μαρία Αναστασοπούλου ξεκίνησε με την καλύτερη διάθεση και ένα πολύ ευνοϊκό κλίμα την συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη στο Καλημέρα Ελλάδα, με τον δεύτερο να την αποκαλεί και διάδοχό του. Παρόλα αυτά, η χρονιά που πέρασε είχε πολλά σκαμπανευάσματα στην σχέση τους γι' αυτό η ίδια του ανακοίνωσε πως δεν θα συνεχίσει στο πλευρό του την επόμενη σεζόν.

Τότε είναι που τέθηκε το θέμα εάν θα συνεχίσει την συνεργασία της με τον ΑΝΤ1 ή θα αποχωρήσει εντελώς και από το κανάλι. Έχουν ακουστεί πολλά μέχρι τώρα, ωστόσο στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, παρουσιάστηκε ένα ρεπορτάζ που την θέλει τελικά να αποχωρεί (δείτε εδώ τον όρο που φέρεται πως της έθεσε ο ΑΝΤ1).

Η αποκάλυψη για το τηλεοπτικό μέλλον της Μαρίας Αναστασοπούλου

«Το κομμάτι της Μαρίας έχει λήξει και οδεύει προς Φάληρο. Αυτό γνωρίζω εγώ. Με Πορτοσάλτε μαζί ,12:00 - 14:00. Ο Πορτοσάλτε είναι εκείνος που την ανακάλυψε, είναι "παιδί". Θεωρώ ότι θα έχουν μία πολύ καλή συνεργασία. Η Μαρία μίλησε με πολύ υψηλόβαθμα στελέχη. Θα μπορούσα να πω ότι παρουσιάστρια θα είναι η Μαρία Αναστασοπούλου και ότι θα είναι πιο πολύ σχολιαστής ο κύριος Πορτοσάλτε. Επίσης, επειδή η Μαρία βρίσκεται στο ραδιόφωνο μαζί με τον Γιάννη Κολοκυθά, που είναι ο σύντροφός της, ο ΣΚΑΪ θα ήθελε να γίνει και αυτή η μετακίνηση. Δεν θα είναι μαζί στην ίδια εκπομπή», ανέφερε η Έλενα Πολυκάρπου.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος επισήμανε με την σειρά του για τον σταθμό από τον οποίο αποχωρεί η παρουσιάστρια: «Γνωρίζω ότι ο ΑΝΤ1 έχει προσεγγίσει και άλλη παρουσιάστρια από άλλο κανάλι, η οποία είναι διαθέσιμη, εάν θέλει να κάνει εκπομπή Σαββατοκύριακου. Άλλη παρουσιάστρια ενημερωτικού χαρακτήρα».

Δείτε επίσης: «Η συνεργασία με τον Γιώργο Παπαδάκη, είναι μια...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίας Αναστασοπούλου για το τηλεοπτικό τους διαζύγιο