Χωρισμός Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου - Κώστα Πηλαδάκη: «Το ζευγάρι είχε περάσει μία σοβαρή κρίση και μάλιστα εκείνη...»

Αποκαλύψεις για το τέλος της σχέσης του;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χωρισμός Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου - Κώστα Πηλαδάκη: «Το ζευγάρι είχε περάσει μία σοβαρή κρίση και μάλιστα εκείνη...»

Εμεί στο Youweekly.gr εδώ και μήνες σας είχαμε πει πως Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και Κώστας Πηλαδάκης χωρίζουν. Τελικά η είδηση επιβεβαιώθηκε σήμερα 14/6 μέσα από το Happy Day. Tο ζευγάρι που κανόνιζε να παντρευτεί στην Μύκονο, μετά από πολλές αναβολές στο γάμο αυτό, πήρε την απόφαση δώσει ένα τέλος.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, κατάλαβαν ότι οι προτεραιότητες είναι διαφορετικές, καθώς υπάρχει και μια διαφορά ηλικίας. Ωστόσο, το ζευγάρι συνεχίζει να μένει μαζί κάτω από την ίδια στέγη που έμεναν τα 4 σχεδόν χρόνια σχέσης του.

Αποκαλύψεις για το χωρισμό Πηλαδάκη - Παναγιωτακοπούλου

Επίσης σήμερα 14/6, αλλά στην εκπομπή Πρωινό Σουσου, ο Νίκος Γεωργιάδης που γνωρίζει και τους δυο, έκανε αποκαλύψεις σχετικά με το χωρισμό τους και πως είναι μετά την απόφαση που πήραν.

«Είναι λίγο αμήχανο για εμένα, να το συζητάω. Έστειλα ένα μήνυμα στον Κώστα όταν βγήκε η πληροφορία. Έπρεπε να επικοινωνήσω μαζί του. Γνώριζα ότι το ζευγάρι είχε περάσει μία σοβαρή κρίση τον περασμένο μήνα και μάλιστα εκείνη είχε αναζητήσει σπίτι να μετακομίσει αλλά τα βρήκανε μετά από λίγες ημέρες και δεν προχώρησε στη μετακόμιση. Είναι μια δύσκολη περίοδος. Λέγανε ότι θα παντρευόντουσαν.

Θέλω να κρατάω τις ελπίδες μου. Μου λένε ότι δεν έχει μετακομίσει ακόμη από το σπίτι, η Ναυσικά δεν έχει φύγει. Τα είχαν φτιάξει πριν την καραντίνα και με την καραντίνα μείναν μαζί. Ήταν να γίνει ο γάμος δεν ήταν φήμη, είχε δημιουργήσει πίεση όλο αυτό το θέμα στη Ναυσικά με τον γάμο υπήρξε πρόταση κανονικά», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος στον αέρα του OPEN.

Δείτε εδώ τι έλεγε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου λίγους μήνες πριν για τις φήμες που κυκλοφορούσαν και την ήθελαν να χωρίζει.