Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Η πρώτη αντίδραση στις κάμερες για τον χωρισμό της με τον Κώστα Πηλαδάκη

«Όταν το αποφασίσω...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Η πρώτη αντίδραση στις κάμερες για τον χωρισμό της με τον Κώστα Πηλαδάκη

Το πρωί της Παρασκευής 14 Ιουνίου ανακοινώθηκε στον αέρα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, πως η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου χώρισε με τον Κώστα Πηλαδάκη, καθώς έχουν διαφορετικές προτεραιότητες στη ζωή τους και κάποιο ρόλο έπαιξε και η διαφορά ηλικίας που έχουν (δείτε εδώ αναλυτικά το ρεπορτάζ).

Κανείς από τους δύο, ωστόσο, δεν έχει βγει να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το γεγονός αυτό. Η κάμερα του Super Κατερίνα, λοιπόν, πλησίασε την πρώτη για να δει ποια είναι η αντίδρασή της, με την ίδια να είναι χαλαρή σε έξοδό της με την παρέα της.

Η πρώτη αντίδραση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου για τον χωρισμό της με τον Κώστα Πηλαδάκη

Η δημοσιογράφος που την εντόπισε, συγκεκριμένα, την ρώτησε: «Εσύ πότε με το καλό;» και εκείνη απορημένη ρώτησε με την σειρά της: «Εγώ τι;». «Ο γάμος», της απάντησε η ρεπόρτερ και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου δήλωσε: «Όταν το αποφασίσω» και αποχώρησε.

Για την φίλη της, Μαρία Αντωνά, βέβαια, είπε περισσότερα: «Είναι πάρα πολύ ευτυχισμένη. Μπορώ να πω ότι είναι πάρα πολύ καλά. Δεν ξέρω αν ταιριάζει με τον Γιώργο Λιάγκα, δεν γνωρίζω κάτι. σαν τηλεοπτικό δίδυμο, η Μαρία είναι πολύ καλή ως δημοσιογράφος και ταιριάζει με όποιον κι αν την βάλεις. Είναι γενικά καλή».

Ο Νίκος Γεωργιάδης που γνωρίζει και τους δυο, έκανε αποκαλύψεις σχετικά με το χωρισμό τους και πως είναι μετά την απόφαση που πήραν.

«Είναι λίγο αμήχανο για εμένα, να το συζητάω. Έστειλα ένα μήνυμα στον Κώστα όταν βγήκε η πληροφορία. Έπρεπε να επικοινωνήσω μαζί του. Γνώριζα ότι το ζευγάρι είχε περάσει μία σοβαρή κρίση τον περασμένο μήνα και μάλιστα εκείνη είχε αναζητήσει σπίτι να μετακομίσει αλλά τα βρήκανε μετά από λίγες ημέρες και δεν προχώρησε στη μετακόμιση. Είναι μια δύσκολη περίοδος. Λέγανε ότι θα παντρευόντουσαν.

Θέλω να κρατάω τις ελπίδες μου. Μου λένε ότι δεν έχει μετακομίσει ακόμη από το σπίτι, η Ναυσικά δεν έχει φύγει. Τα είχαν φτιάξει πριν την καραντίνα και με την καραντίνα μείναν μαζί. Ήταν να γίνει ο γάμος δεν ήταν φήμη, είχε δημιουργήσει πίεση όλο αυτό το θέμα στη Ναυσικά με τον γάμο υπήρξε πρόταση κανονικά», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος στον αέρα του OPEN.

Δείτε εδώ τι έλεγε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου λίγους μήνες πριν για τις φήμες που κυκλοφορούσαν και την ήθελαν να χωρίζει.