Γιώργος Μυλωνάκης: Ποιος είναι ο σύζυγος της Τίνας Μεσσαροπούλου που έγινε υφυπουργός - Η γνωριμία, ο γάμος, τα παιδιά και η ηλικία του

Το παρελθόν του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Τίνα Μεσσαροπούλου / Γιώργος Μυλωνάκης
Instagram / Τίνα Μεσσαροπούλου / Γιώργος Μυλωνάκης

Το πρωί της Παρασκευής 14 Ιουνίου ο πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης, προχώρησε στον ανασχηματισμό της κυβέρνησης και στο νέο σχήμα πλέον βρίσκεται και ο υφυπουργός Γιώργος Μυλωνάκης, που μέχρι τώρα ήταν Γενικός Γραμματέας της Βουλής (δείτε εδώ ποιοι έφυγαν εντελώς και ποιοι έμειναν). Πρόκειται για τον σύζυγο της Τίνας Μεσσαροπούλου, η οποία τα τελευταία χρόνια ανήκει στην ομάδα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2001, όταν ακόμη εργάζονταν στην εφημερίδα "Απογευματινή" και ερωτεύτηκαν τρελά. Ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, όμως, πριν από 18 χρόνια, το 2006 συγκεκριμένα και στο διάστημα αυτό απέκτησαν και δύο παιδιά, τους καρπούς του έρωτά τους.

«Στην Απογευματινή γνώρισα τον σύζυγό μου. Εμείς οι δύο έχουμε πορευτεί μαζί και οι δύο άμισθοι σε μια εφημερίδα. Ο άντρας μου ήταν δημόσιος υπάλληλος. Έχουμε περάσει διάφορες φάσεις στη ζωή μας. Το μόνο πράγμα που δεν μπορεί να πει κανείς είναι ότι ο ένας "έγινε" από τον άλλον.

Κάποιος που θέλει να πει την κακία του θα την πει. Δεν μπορείς να είσαι παντού αρεστός. Δεν είναι στην ιδιοσυγκρασία μου το να είμαι αρεστή. Το μόνο πράγμα που δεν μπορεί να μου καταλογίσει κανείς, είναι ότι αυτό που λέω δεν είναι η αλήθεια μου.

Ο σύζυγός μου στεναχωριέται περισσότερο από μένα για αυτά που γράφονται. Πολλές φορές εκνευρίζεται. Εγώ από την άλλη είμαι συνηθισμένη. Έχοντας μια στήλη τηλεκριτικής ξέρω ότι αυτό που κάνω θα μου κάνουν», είχε πει πριν από ένα χρόνο σε συνέντευξή της στο The 2night show.

Μέσα από τα social media της, η δημοσιογράφος έχει αναρτήσει διάφορες φωτογραφίες από την καθημερινότητά τους, τα ταξίδια και τις εξόδους τους, ενώ στην τελευταία επέτειο γάμου τους προχώρησε σε μία τρυφερή εξομολόγηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«17 χρόνια γάμου που τα έχουν όλα και πέρασαν νεράκι! Σαν χθες μου φαίνεται εκείνη η πρώτη μέρα του Ιουλίου ημέρα Σάββατο όπως σήμερα με πολλή ζέστη που ξεκίνησε να γράφεται το βιβλίο της κοινής μας ζωής. Ευκολίες, δυσκολίες, χαρές, λύπες αλλά πάνω από όλα πολλή αγάπη, θαυμασμός ο ένας για τον άλλο, κατανόηση και δυο υπέροχα αγόρια! Σε αγαπώ κάθε μέρα πιο πολύ @georgemilon! 1.7.2006», γράφει.

Εκείνος είναι πιο διακριτικός στο προφίλ του, ωστόσο πριν από μερικές εβδομάδες είχε προχωρήσει και εκείνος σε μία ιδιαίτερη εξομολόγηση για την καλή του, αλλά και τον έναν από τους δύο γιους τους, με αφορμή την γιορτή τους.

«Σήμερα γιορτάζει η Τίνα μου και ο Κωνσταντίνος μου.

Να είμαστε καλά, να ταξιδεύουμε, να γελάμε και να αγαπιόμαστε @tinamess .

Το ταξίδι της ζωής είναι μοναδικό όταν έχεις δίπλα σου έναν υπέροχο άνθρωπο σαν εσένα και δυο εκπληκτικά παιδιά που μας κάνουν περήφανους με την πρόοδο τους και τον ξεχωριστό τους χαρακτήρα».

Δείτε επίσης: «Ήμουν τεσσάρων μηνών έγκυος και υπέστη σοκ...» - Η εξομολόγηση της Τίνας Μεσσαροπούλου για την εγκυμοσύνη της

Ποιος είναι, όμως, πραγματικά ο Γιώργος Μυλωνάκης

Ο Γιώργιος Μυλωνάκης γεννήθηκε στο Πέραμα Αττικής το 1973 και αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Περάματος, από όπου πέρασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, ολοκληρώνοντας τις σπουδές του λαμβάνοντας το Πτυχίο Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών κάποια χρόνια αργότερα, το 1997. Το ταξίδι της μάθησης συνεχίστηκε και το 2000 έλαβε το μεταπτυχιακό του δίπλωμα με ειδίκευση στη Διεθνή Πολιτική & Ασφάλεια από το Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών στην ίδια σχολή.

Λίγο μετά ανέλαβε και τα καθήκοντά του ως στέλεχος της Δημόσιας Διοίκησης. Το 2003 διορίστηκε μέσω διαγωνισμού του ΑΣΕΠ στην Περιφέρεια Αττικής και το 2006 αποσπάστηκε στην Επιτροπή Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης του Υπουργείου Οικονομικών. Πέντε χρόνια αργότερα, μετά από δημόσια πρόσκληση, μετατάχθηκε στην Επιτροπή Ανταγωνισμού όπου και υπηρέτησε ως Διευθυντής του Γραφείου Προέδρου και εκπρόσωπος τύπου της Ανεξάρτητης Αρχής.

Διατέλεσε, επίσης, Ειδικός Σύμβουλος των Υπουργών Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης από το 2013 έως το 2015 και την ίδια χρονιά ορίστηκε τακτικό μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Καταναλωτή και Αγοράς.

Το 2016 ορίστηκε Σύμβουλος Θεσμών και Διαφάνειας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Υπήρξε, μάλιστα, Πρόεδρος και Μέλος Ομάδων Εργασίας του Υπουργείου Οικονομικών για τη λειτουργία της Επιτροπής Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης και της Επιτροπής Λογιστικής Τυποποίησης και Ελέγχων, ενώ μέχρι και σήμερα είναι Εισηγητής και μέλος του Μητρώου Κύριου Διδακτικού Προσωπικού της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης στις θεματικές ενότητες «Ευρωπαϊκά θέματα», «Ιστορία της Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης», «Ευρωπαϊκή Ένωση – Θεσμοί και Πολιτικές».