Άννα Φλωρινιώτη: "Λύγισε" στην κάμερα του Πρωινού - «Έστελνα μηνύματα στο κινητό του πατέρα μου και απαντούσα μόνη μου»

«Η μαμά μου είναι χάλια. Παλεύουμε και οι δύο»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άννα Φλωρινιώτη:

Η Άννα Φλωρινιώτη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1, όπου μίλησε για το μνημόσυνο του πατέρα της και του αδερφού της που θα πραγματοποιεί την Κυριακή 16/6. Πήρε την απόφαση να το κάνει ενδιάμεσα από τους θανάτους τους για να κάνουν μαζί και τα δυο.

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης πέθανε πριν από περίπου 1 χρόνο έπειτα από πολλές ημέρες νοσηλεία στο νοσοκομείο, ενώ ο γιος του Νίκος, έφυγε από την ζωή έχοντας δώσει μια μεγάλη μάχη με τον καρκίνο.

Όσα αποκάλυψε η Αννούλα Φλωρινιώτη με δάκρυα στα μάτια

«Προσπαθώ όλη ημέρα να απασχολώ το μυαλό μου και να δουλεύω για να μην σκέφτομαι πράγματα. Το βράδυ όταν πηγαίνω σπίτι είναι δύσκολο πολύ. Η μαμά μου είναι χάλια. Παλεύουμε και οι δύο. Η μία στηρίζει την άλλη, αναλόγως ποια είναι πιο ευάλωτη. Όταν έπαθα αυτό το μεγάλο κακό δεν ήθελα κανέναν δίπλα μου. Ήθελα μόνο τους φίλους μου που είχα από παιδάκι κι αυτούς είχα βέβαια και τους έχω πάντα. Δεν ήθελα σύντροφο. Όσο περνάει ο καιρός αρχίζω και νιώθω και την ανασφάλεια ότι είμαι μόνη μου και δεν έχω στήριγμα, γιατί τα έχω φορτωθεί όλα εγώ. Αρχίζω να έχω την ανάγκη να έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου, να με στηρίζει έστω ψυχολογικά», εξομολογήθηκε η Άννα Φλωρινιώτη φανερά συγκινημένη.

«Δεν σταμάτησα να δουλεύω (από το κομμωτήριο). Εννοείται μου λείπει το σόου γιατί πλέον δεν κάνω σόου. Πλέον είμαι μονάδα» αποκάλυψε για τη ζωή της σήμερα.

«Μου λένε όλοι να βγάλω τα μαύρα αλλά έτσι αισθάνομαι. Φοράω το κόκκινο κραγιόν που άρεσε στον μπαμπά μου. Βέβαια, δεν του άρεσαν τα μαύρα. Βλέπω καθημερινά στον ύπνο μου τον μπαμπά και τον αδελφό μου. Δεν έχω σβήσει το τηλέφωνο του αδελφού μου και του μπαμπά μου από τον τηλεφωνικό μου κατάλογο. Τα κινητά και των δύο τα έχω σπίτι. Στην αρχή έστελνα μηνύματα στο κινητό του πατέρα μου και απαντούσα μόνη μου» αποκάλυψε επίσης η Άννα Φλωρινιώτη με τα μάτια της να γεμίζουν δάκρυα.