Γιώργος Λιάγκας για χωρισμό Παναγιωτακοπούλου - Πηλαδάκη: «Θα μπορούσα να πω περισσότερα! Λέει αλήθεια σε αυτό που είπε για..»

Τους ξέρει και τους δύο αρκετά καλά και τους έχει ζήσει εκτός κάμερας

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας για χωρισμό Παναγιωτακοπούλου - Πηλαδάκη: «Θα μπορούσα να πω περισσότερα! Λέει αλήθεια σε αυτό που είπε για..»

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης αποφάσισαν μετά από 4,5 χρόνια σχέσης περίπου, να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή, ενώ όλοι περίμεναν να δουν τον λαμπερό τους γάμο, όπως η πρώτη είχε αναφέρει στο πρόσφατο παρελθόν ότι θα συνέβαινε (δείτε εδώ ποιοι είναι οι λόγοι).

Το γεγονός αυτό σχολιάστηκε το πρωί της Παρασκευής 14 Ιουνίου στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό, και ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος γνωρίζει και τα δύο πρόσωπα πολύ καλά, τον επιχειρηματία λόγω φιλίας πολλών ετών, αλλά και το μοντέλο λόγω της δικής του σχέσης με την Μαρία Αντωνά, θέλησε να αποκαλύψει όσα γνωρίζει για την απόφασή τους αυτή.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα για τον χωρισμό Πηλαδάκη - Παναγιωτακοπούλου

Αρχικά, ο παρουσιαστής θέλησε να ξεκαθαρίσει πως ο φίλος του δε είχε κάνει ποτέ λόγο για γάμο, λέγοντας: «Ο Κώστας Πηλαδάκης, επειδή δεν έχει κάνει ποτέ δηλώσεις για την προσωπική του ζωή, ούτε όταν χώρισε με την Ντορέττα (Παπαδημητρίου) ούτε για τις νέες του σχέσεις, δεν πρέπει να έχει πει ποτέ κάτι για τον γάμο. Η Ναυσικά το είχε πει, όχι ο Κώστας» και πρόβαλε τη συνέντευξη που εκείνη είχε παραχωρήσει πριν ένα χρόνο στην εκπομπή του όπου μιλούσε για το μυστήριο, το γλέντι και όσα σκέφτονταν να κάνουν (δείτε εδώ ολόκληρο το απόσπασμα).

Και στη συνέχεια, ο ίδιος επισήμανε: «Όταν δεν είσαι σίγουρος... Την ώρα που ανεβαίνεις τα σκαλιά της εκκλησίας, τότε λες "παντρεύομαι". Δεν έγινε και κανένα έγκλημα που εκτίθεσαι... Χώρισαν ένα χρόνο και κάτι μετά από αυτή τη συνέντευξη της Ναυσικάς.

Εγώ το μόνο που μπορώ να πω τώρα επειδή τους γνωρίζω και λίγο πιο προσωπικά και θα μπορούσα να πω περισσότερα, αλλά δεν μου επιτρέπεται, γιατί είναι άλλο η προσωπική σχέση και άλλο η δημοσιογραφική προσέγγιση... Ο Κώστας είναι πολύ σοβαρός άνθρωπος και επιχειρηματίας και για αυτό δε μιλάει για τα προσωπικά του, είναι πολύ προσεκτικός. Και η Ναυσικά μια χαρά γυναίκα είναι, δεν το συζητώ. Είναι αγαπημένοι και οι δύο. Σε αυτό που είπε η Ναυσικά ότι δεν υπάρχουν τσακωμοί, λέει αλήθεια.

Πρόσφατα οι άνθρωποι ήταν μαζί. Δεν είναι τσακωμένοι και της λογικής ότι δεν βλεπόμαστε, δεν μιλάμε. Μπορεί τώρα να έχουν χωρίσει - που για να υπάρχει το ρεπορτάζ μάλλον έχουν χωρίσει - και το βράδυ να τους δείτε μαζί να τρώνε φαγητό με παρέα... Δεν είναι σουηδικό μοντέλο. Είναι καλά μαζί ακόμα κι αν έχουν χωρίσει».

Δείτε επίσης: Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου - Η πρώτη αντίδραση στις κάμερες για τον χωρισμό της με τον Κώστα Πηλαδάκη