Σπύρος Μπιμπίλας: Η απάντηση στον Αλέξη Κούγια μετά τις σκληρές του δηλώσεις - Εκνευρισμένος με τις συνεχείς ερωτήσεις

Η κόντρα τους δεν μπορεί να λυθεί εκτός δικαστηρίων πια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σπύρος Μπιμπίλας: Η απάντηση στον Αλέξη Κούγια μετά τις σκληρές του δηλώσεις - Εκνευρισμένος με τις συνεχείς ερωτήσεις

Ο Αλέξης Κούγιας μετά από δύο μήνες εκτός δικαστηρίων λόγω της αφαίρεσης της άδειάς του, επέστρεψε στη δράση και παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, ρίχνοντας τα βέλη του κατά του Λάκη Λαζόπουλο με τον οποίο βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη (σήμερα 14/6 θα πραγματοποιούνταν η δίκη τους αλλά πήρε αναβολή), αλλά και του Σπύρου Μπιμπίλα - δείτε εδώ τα αιχμηρά του λόγια.

Δημοσιογράφοι της ίδιας εκπομπής πλησίασαν τον τελευταίο για να αποσπάσουν την απάντησή του σε όσα είπε ο ποινικολόγος. Εκνευρίστηκε, ωστόσο, και το μόνο που είπε είναι πως δεν θέλει να ξαναμιλήσει για τον συγκεκριμένο και θα λύσει τα όποια προβλήματά του μαζί νομικά.

Η απάντηση του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλέξη Κούγια

«Δεν κάνω καμία δήλωση σε σχέση με όσα λέει ο κύριος αυτός εδώ και πολύ καιρό. Ακούω ότι εγώ χρησιμοποιώ το όνομά του, εμ δεν το χρησιμοποιώ. Δεν θα με ρωτάτε τίποτα, εφόσον δεν θέλω να απαντήσω σε τίποτα, παρά μόνο με τη νομική οδό. Τίποτα. Καμία απάντηση δεν θα δίνω.

Μην μου το αναλύετε, αδιαφορώ για το τι λέγεται, υπάρχουν τα δικαστήρια. Δεν ξέρω τι γίνεται, έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη. Θα δούμε τι θα γίνει. Ό,τι ακούτε από διάφορες πηγές να το λέτε, εγώ δεν απαντώ, είμαι γρίφος. Είναι δικαίωμα των Ελλήνων πολιτών να πιστεύουν ό,τι θέλουν. Εγώ κάνω αυτό που πρέπει βάσει της συνείδησής μου», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Αλέξης Κούγιας για Σπύρο Μπιμπίλα - «Αυτό το γελοίο πρόσωπο! Θα τον είχαν πεθάνει στα γιαούρτια και τις πατσαβούρες...»