Μιχάλης Οικονόμου – Γιώργος Μακρής: Παντρεύτηκαν! Δείτε φωτογραφία από τη γαμήλια τούρτα

Το ζευγάρι δεν κρύβει την ευτυχία του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ένας απ' τους πιο ένθερμους υπέρμαχους του νομοσχεδίου, που θα επέτρεψε στα ομόφυλα ζευγάρια να παντρευτούν και να υιοθετούν παιδιά, ήταν ο ηθοποιός Μιχάλης Οικονόμου. Πολλές φορές στο παρελθόν είχε μιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα και δεν είχε κρύψει την επιθυμία του να παντρευτεί κι επίσημα τον συνάδελφό του Γιώργο Μακρή, με τον οποίο μεγαλώνουν έναν γιο, τον Νικηφόρο.

«Το μεγαλώνω, είμαι ο μπαμπάς του, αλλά νομικά δεν είμαι τίποτα απέναντι στο παιδί», έλεγε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Οικονόμου σε συνέντευξή του στην εκπομπή Mega Καλημέρα, λίγο πριν την ψήφιση του νομοσχεδίου, για να συμπληρώσει: «Μόνο ο Γιώργος έχει την επιμέλεια του παιδιού, αυτός είναι ο κατά νόμον γονιός του και πατέρας».

Δείτε επίσης: Μιχάλης Οικονόμου – Γιώργος Μακρής: Γιόρτασαν τη ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια αγκαλιά με τον γιο τους

Σε ό,τι αφορά τις ερωτήσεις που του κάνει ο γιος του, και τις αντιδράσεις στον δρόμο ο Μιχάλης Οικονόμου συμπλήρωνε πως: «Ό,τι ρωτάει το απαντάμε, δεν του κρύβουμε τίποτα. Για εμάς δε δημιουργεί άγχος γιατί είναι η καθημερινότητά μας. Του απαντάμε απλά,με αγάπη και στο μέτρο που μπορεί να κατανοήσειτο παιδί για ποιον λόγο δε μεγαλώνει με μαμά και για ποιον λόγο μεγαλώνει με εμάς. Πάμε στις κούνιες και καμιά φορά κάποια κυρία μπορεί να τον ρωτήσει “πού είναι η μαμά σου” επειδή δε μας έχει δει, και απαντάει ότι “Έχω δύο μπαμπάδες, δεν έχω μαμά”. Το παιδί είναι πιο συνειδητοποιημένο απέναντι στην κοινωνία».

Ο κουμπάρος του Μιχάλη Οικονόμου και του Γιώργου Μακρή

Το ζευγάρι είδε και επίσημα αυτήν την επιθυμία να γίνεται πραγματικότητα, και το γιόρτασε με ένα μεγάλο πάρτι για φίλους, καθώς και μία φωτογραφία από τη γαμήλια τούρτα τους, στην οποία έγραψαν συνοπτικά: «Done». Κουμπάρος του Μιχάλη Οικονόμου και του Γιώργου Μακρή ήταν ο ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης, που τους ευχήθηκε: «Πρώτη φορά κουμπάρος. Να αγαπάτε, να αγαπιέστε και να κάνετε οικογένειες στις οποίες χωράτε».

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία τους με τη γαμήλια τούρτα:

Μιχάλης Οικονόμου Γιώργος Μακρής γάμος