Κέιτ Μίντλετον: Επέστρεψε στις δημόσιες εμφανίσεις μετά την ανακοίνωση ότι έχει καρκίνο

Δείτε βίντεο από την πρόσφατη έξοδό της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Κέιτ Μίντλετον: Επέστρεψε στις δημόσιες εμφανίσεις μετά την ανακοίνωση ότι έχει καρκίνο

Σχεδόν τρεις μήνες από την ημέρα που ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο και υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες, η Κέιτ Μίντλετον έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση το πρωί του Σαββάτου 15 Ιουνίου. Σε προηγούμενη ανάρτησή της, το απόγευμα της Παρασκευής (14/6) είχε δηλώσει πως θα επιστρέψει σταδιακά σε ορισμένα καθήκοντά της, όπως και έγινε.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν έχει διαφύγει ακόμα τον κίνδυνο και συνεχίζει τις χημειοθεραπείες της, σύμφωνα πάντα με εκείνη, ωστόσο στην πρώτη της έξοδο από τον Μάρτιο φαίνεται ιδιαίτερα εύθυμη και πρόσχαρη. Η Κέιτ Μίντλετον παρευρέθη στο Trooping the Colour που πραγματοποιείται σήμερα στο Whitehall για να γιορτάσει τα επίσημα γενέθλια του βασιλιά Καρόλου, που επίσης δίνει μάχη με τον καρκίνο και είχε δηλώσει περήφανος για τον τρόπο που η νύφη του αντιμετωπίζει την ασθένειά της.

Δείτε επίσης: Κέιτ Μίντλετον – Η νέα ανακοίνωση για τις χημειοθεραπείες: «Υπάρχουν καλές και κακές μέρες...»

Η άφιξη της Κέιτ Μίντλετον στα ανάκτορα

Θέλοντας να δείξει και έμπρακτη στήριξη στον πεθερό της, για τον οποίο έχει εκφραστεί με πολύ θερμά λόγια στο παρελθόν, η Κέιτ Μίντλετον έφτασε στα ανάκτορα του Μπάκινχαμ μαζί με τον Ουίλιαμ και τα παιδιά της, Τζόρτζ, Σάρλοτ και Λουίς. Οι φωτογράφοι την απαθανάτισαν τόσο μέσα στο αμάξι, όσο και κατά την έξοδο της με άμαξα, καθώς μεταφερόταν στο χώρο όπου θα διεξαχθεί το Trooping the Colour.

Το τελετουργικό καθιερώθηκε το 1748 από τον βασιλιά Γεώργιο Β’ και πραγματοποιείται κάθε χρόνο με μια μεγάλη παρέλαση των έφιππων φρουρών στο Λονδίνο. Ανεξάρτητα από την ημερομηνία γέννησης του βασιλιά ή της βασίλισσας, τα γιορτάζουν δύο φορές το χρόνο, μία φορά την ημέρα που γεννήθηκε και τη δεύτερη μέσα στον Ιούνιο.

Για τον βασιλιά Κάρολο, αλλά και την Κέιτ Μίντλετον πάντως, η σημερινή μέρα είχε ιδιαίτερη σημασία, καθώς δηλώνουν ότι παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην υγεία τους, εκείνη στέκονται δυνατοί και έτοιμοι να παλέψουν τον καρκίνο. Μάλιστα βγήκαν στο βασιλικό μπαλκόνι και πόζαραν μαζί με την οικογένειά τους στην καθιερωμένη φωτογραφία.