Ο Τριαντάφυλλος δεν δέχεται «συγγνώμη» από τον Χρήστο Δάντη: «Θα αισθανθώ και άσχημα για λογαριασμό του»

«Τον κράζουν για τη διαφορά ηλικίας με την Ασημίνα, εγώ δεν το σχολίασα»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Νέα απάντηση στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε εκείνον και τον Χρήστο Δάντη έδωσε ο Τριαντάφυλλος μέσα από συνέντευξή του στο ένθετο «Secret» των «Παραπολιτικών» και τη Σάσα Σταμάτη. Θυμίζουμε ότι προ μηνών είχε εξαπολύσει «πυρά» ενάντια στη σύντροφό του συναδέλφου του, Ασημίνα Χατζηανδρέου, με εκείνον να του απαντάει και να τον χαρακτηρίζει φάλτσο.

Στη νέα τοποθέτησή του, ο Τριαντάφυλλος εξήγησε μεταξύ άλλων τους λόγους πίσω από αυτή την αντίδραση, καθώς και αν υπάρχει περίπτωση να λήξει η κόντρα του με τον Χρήστο Δάντη, αν εκείνος ζητήσει συγγνώμη.

Δείτε επίσης: Χρήστος Δάντης: Η πρώτη αντίδρασή του μετά τη δήλωση για τον ''φάλτσο'' Τριαντάφυλλο - Ο εκνευρισμός της Ασημίνας Χατζηανδρέου

«Νομίζω ότι τον πείραξε ένα σχόλιο που έκανα για το “Survivor”, γιατί σχολιάζω το συγκεκριμένο reality, και είπα ότι η Ασημίνα, με την οποία συνδέεται αυτόν τον καιρό, έκανε κουτσομπολιό», δήλωσε ο Τριαντάφυλλος σε ό,τι αφορά το ξεκίνημα της κόντρα του με τον Χρήστο Δάντη για να συμπληρώσει: «Δεν έχω πει κάτι άσχημο για τον ίδιο, δεν έχω ασχοληθεί μαζί του. Έδειξε ξεκάθαρα κακία και απέδειξε ότι, αν δεν ταιριάζανε με την Ασημίνα, δεν θα συμπεθεριάζανε. Αυτή τη στιγμή, η Ασημίνα είναι μια επαγγελματίας παίκτρια reality και μάλιστα η πιο αντιπαθητική που έχει περάσει από όλα τα reality με την εικόνα που έχει δείξει. Για αυτό ο σύντροφός της, Χρήστος Δάντης, έκανε αυτό το σχόλιο».

Ο Τριαντάφυλλος για το ενδεχόμενο μιας «συγγνώμης» από τον Χρήστο Δάντη

Όσον αφορά την αντίδραση του κόσμου απέναντι στον Χρήστο Δάντη, ο Τριαντάφυλλος τόνισε πως: «Έχει χάσει παντελώς όσα έχει χτίσει τόσα χρόνια με αυτό το σχόλιο. Ο κόσμος ξέρει και κρίνει. Δεν είναι χαζός, τον έβαλε στη θέση του». Όσον αφορά το ενδεχόμενο να λήξει η μεταξύ τους κόντρα, ήταν κάθετα αντίθετος.

«Δεν δέχομαι καμία συγγνώμη. Θα αισθανθώ και άσχημα για λογαριασμό του. Δεν υπάρχει λόγος. Κάθε άνθρωπος ξέρει την αξία του. Του εύχομαι να είναι καλά και με την Ασημίνα. Εξάλλου, εγώ ποτέ δεν σχολίασα τη διαφορά ηλικίας, όπως τον "κράζουν". Δεν το θεωρώ λόγο για να το σχολιάσω. Πάντα μιλάω με τα καλύτερα για την καλλιτεχνική πορεία του Χρήστου. Σχολίασα τον τρόπο που μίλησε η Ασημίνα για ένα θέμα που δεν την αφορά, τον δεσμό του Άρη και με την Αντωνά. Τόνισα ότι χώρισαν και δεν πρέπει να ανακατεύονται, όπως έκανε η Ασημίνα… Αυτός τρελάθηκε! Για να τελειώνουμε: Στο “Just the 2 of us” είχα πάει τελικό. μήπως ήμουν και τότε “φάλτσος”; Έχω σκεφτεί να το κάνω τραγούδι: “μήπως είμαι φάλτσος;”», κατέληξε ο Τριαντάφυλλος.