Μαρία Αναστασοπούλου: Πώς απαντάει για το “διαζύγιο” με τον Γιώργο Παπαδάκη και την επιστροφή στον ΣΚΑΪ

Σε δύσκολη θέση η δημοσιογράφος

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Μαρία Αναστασοπούλου: Πώς απαντάει για το “διαζύγιο” με τον Γιώργο Παπαδάκη και την επιστροφή στον ΣΚΑΪ

Μετά την είδηση πως ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη και τις πληροφορίες που τη θέλουν να επιστρέφει στο κανάλι που την ανέδειξε, τον ΣΚΑΪ, η Μαρία Αναστασοπούλου τοποθετήθηκε σχετικά.

Η κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε Γίνεται» και ο δημοσιογράφος Σπύρος Ραφαήλ Κεραμίδας συνάντησε τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 που μίλησε για το τηλεοπτικό της μέλλον, κρατώντας ωστόσο διακριτική στάση. Όπως τόνισε η Μαρία Αναστασοπούλου, δεν είναι δική της θέση να κάνει τις επίσημες ανακοινώσεις, αλλά του σταθμού.

Οι απαντήσεις της Μαρίας Αναστασοπούλου για το τηλεοπτικό της μέλλον

«Δεν μπορώ εγώ να ανακοινώσω και να πω τίποτα. Αυτό το κάνουν πάντα τα κανάλια. Οπότε περιμένω κι εγώ τη στιγμή που θα μπορέσουμε να μιλήσουμε ελεύθερα και ανοιχτά, η οποία νομίζω ότι πλησιάζει», δήλωσε αρχικά η Μαρία Αναστασοπούλου.

Δείτε επίσης: Μαρία Αναστασοπούλου: «Το κομμάτι της έχει λήξει και οδεύει προς...» - Όλη η αλήθεια για την τηλεοπτική της μεταγραφή

«Δεν υπάρχει τίποτα λάθος στη διαδρομή μου με τον Γιώργο Παπαδάκη. Εγώ είμαι πολύ χαρούμενη που κάνουμε αυτή την πορεία μαζί, νομίζω ότι ήταν πετυχημένη και αυτό κρατάω τουλάχιστον εγώ. Πάντα κάθε συνεργασία έχει τα πάνω και τα κάτω, τα καλά και τα κακά της. Δεν ανακαλύψαμε εμείς την Αμερική στο Καλημέρα Ελλάδα», ανέφερε με νόημα αμέσως μετά η Μαρία Αναστασοπούλου.

«Όλες οι εκπομπές που κάνουμε ενημέρωση έχουμε και πιο χαλαρά στοιχεία. Σε μία εκπομπή που διαρκεί 4 ώρες και ένα τέταρτο κάθε μέρα, αλίμονο αν δεν είσαι και λίγο πιο χαλαρός και είσαι σαν ρομπότ. Εγώ αυτόν τον όρο του infotainment που έχουμε “παντρευτεί” τα τελευταία χρόνια δεν τον “αγοράζω”. Έτσι πρέπει να είναι όλες οι εκπομπές», συμπλήρωσε η Μαρία Αναστασοπούλου μιλώντας για το περιβόητο infotainment στην ελληνική τηλεόραση.

Το ενδεχόμενο μετακίνησης στον ΣΚΑΪ

«Δεν θα πω τίποτα για τις φήμες γύρω από τον Άρη Πορτοσάλτε. Με τον Άρη ξεκίνησα σε αυτή τη δουλειά και έμαθα ρεπορτάζ. Τελεία», κατέληξε μιλώντας στην κάμερα του Alpha η Μαρία Αναστασοπούλου για τις πληροφορίες που τη θέλουν να παρουσιάζει εκπομπή στον ΣΚΑΪ μαζί με τον Άρη Πορτοσάλτε.