Ναταλία Γερμανού – Το «καρφί» στους συνεργάτες της: «Δεν υφίσταται αυτή η ερώτηση για την Ελεονώρα Μελέτη»

«Η συνέντευξη έχει γίνει καιρό πριν; Κάνα τρίμηνο;»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ναταλία Γερμανού – Το «καρφί» στους συνεργάτες της: «Δεν υφίσταται αυτή η ερώτηση για την Ελεονώρα Μελέτη»

Ο Γιώργος Κρικοριάν μίλησε στην εκπομπή, «Καλύτερα δε γίνεται», ωστόσο μία ερώτηση «πρόδωσε» ότι η συνέντευξη είχε πραγματοποιηθεί πριν από καιρό και προκάλεσε την αντίδραση της Ναταλίας Γερμανού. Η παρουσιάστρια του Alpha δεν δίστασε να κάνει παρατήρηση στους συνεργάτες της στον αέρα.

Μεταξύ άλλων ο Γιώργος Κρικοριάν αναφέρθηκε στην καριέρα του και στο τηλεοπτικό του μέλλον, αλλά δεν απάντησε αν θα μείνει στο πλευρό της Δανάης Μπάρκα και σε ποια ζώνη θα συνεχιστεί το «Πάμε Δανάη». Εν συνεχεία ο δημοσιογράφος της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» τον ρώτησε πώς θα αντιδρούσε αν τον έπαιρνε τηλέφωνο για συνεργασία η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία πλέον έχει εκλεγεί Ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία και άρα δεν κάνει σχέδια για την τηλεόραση. Αυτό φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο από τη Ναταλία Γερμανού...

Δείτε επίσης: Ναταλία Γερμανού για Γιώργο Λιάγκα: «Εμένα όταν με “κρέμασε” το 2015 δεν με είχε ενημερώσει...»

Η αντίδραση της Ναταλίας Γερμανού στην ερώτηση που έγινε

«Η συνέντευξη έχει γίνει καιρό πριν; Κάνα τρίμηνο; Δεν υφίσταται η ερώτηση αν χτυπάει το τηλέφωνο από την Ελεονώρα Μελέτη, τη στιγμή που η Ελεονώρα δεν είναι στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή. Εννοούμε να τον πάρει στις Βρυξέλλες ή να δει τι κάνει;», ανέφερε στον αέρα η Ναταλία Γερμανού, πετώντας «καρφιά» στους συνεργάτες της, χωρίς να πάρει ουσιαστική απάντηση.

«Προφανώς είναι μία συνέντευξη που του έχουμε κάνει εδώ και πολύ καιρό του παιδιού, γιατί αλλιώς...», κατέληξε στην τοποθέτησή της η Ναταλία Γερμανού, αφήνοντας πίσω το συγκεκριμένο θέμα και συμπληρώνοντας πως κατά την άποψή της ο Γιώργος Κρικοριάν δεν πρόκειται να αποχωρήσει από τη Δανάη Μπάρκα. Πάντως να σημειώσουμε ότι, σε περίπτωση που δεν είχε εκλεγεί η Ελεονώρα Μελέτη την περασμένη Κυριακή, θα στεκόταν η ερώτηση, καθώς η παρουσιάστρια θα συνέχιζε στο Mega.