Τζούλια Κόλλια & Κωνσταντίνος Μακρυγιώργης: Βάφτισαν τον γιο τους με απρόοπτα! - Αποκλειστικό βίντεο από το πάρτι

Όσα αποκάλυψε η πρώην παίκτρια του My Style Rocks

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Τζούλια Κόλλια & Κωνσταντίνος Μακρυγιώργης: Βάφτισαν τον γιο τους με απρόοπτα! - Αποκλειστικό βίντεο από το πάρτι

Ανήμερα των πρώτων γενεθλίων του, που συνέπεσαν με τη Γιορτή του Πατέρα, επέλεξαν η Τζούλια Κόλλια και ο σύζυγός της, Κωνσταντίνος Μακρυγιώργης, να βαφτίσουν τον γιο τους. Ο νεοφώτιστος πήρε το όνομα Χαράλαμπος στην τελετή που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 16 Ιουνίου.

Ο πλαστικός χειρουργός και η εντυπωσιακή σύζυγός του, πρώην παίκτρια του My Style Rocks, ξεκίνησαν να υποδέχονται τους καλεσμένους τους σε χώρο εκδηλώσεων στον Άλιμο, λίγο μετά τις 7. Νονοί του γιου τους ήταν η Nelly Rai (επίσης πρώην παίκτρια του My Style Rocks) και ο σύζυγός της Κωνσταντίνος Σερέτης.

Ο λόγος που καθυστέρησαν στην τελετή η Τζούλια Κόλλια και ο Κωνσταντίνος Μακρυγιώργης

Δεν έλειψαν, ωστόσο τα απρόοπτα. Το ζευγάρι άργησε να φτάσει στον χώρο, καθώς όπως αποκάλυψε η Τζούλια Κόλλια ξέχασαν το καρότσι του γιου τους και τα βαφτιστικά του. «Ζητάμε χίλια συγγνώμη από τους καλεσμένους γιατί ξεχάσαμε το καρότσι, επιστρέψαμε, οδεύαμε προς τον χώρο της εκδήλωσης και με πήραν τηλέφωνο για να μου πουν ότι ξεχάσαμε τα βαφτιστικά», ακούγεται να λέει στο story που ανέβασε.

Αμέσως μετά το τέλος της τελετής της βάφτισης ακολούθησε ένα μεγάλο πάρτι για τον νεοφώτιστο Χαράλαμπο και τα πρώτα του γενέθλια. Σε αποκλειστικό βίντεο που εξασφάλισε το youweekly.gr, η Τζούλια Κόλλια και ο Κωνσταντίνος Μακρυγιώργης του τραγουδούν το Happy Birthday, και ευχαριστούν τους καλεσμένους για τις ευχές τους.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Τι δήλωνε η Τζούλια Κόλλια για τον θηλασμό

«Ήθελα πάρα πολύ να θηλάσω. Ήθελα να δώσω γάλα στο παιδί μου, εννοείται. Προσπάθησα 1,5 μήνα αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερα. Επειδή ο σύζυγός μου είναι πλαστικός χειρουργός, και την επέμβαση στο στήθος μου την έκανε ο ίδιος, δε θα μου έκανε κάτι το οποίο θα επιβάρυνε το παιδί μας, από τη στιγμή που θέλαμε να κάνουμε μαζί οικογένεια», έλεγε η Τζούλια Κόλλια στην εκπομπή Super Κατερίνα σχετικά με τον γιο της και τον θηλασμό.

«Η αυξητική στήθους δε συνδέεται με τον θηλασμό. Είχα γάλα, για άλλους λόγους δεν κατάφερα να θηλάσω… Θα μπω στη διαδικασία να απαντήσω. Με κάνουν έξω φρενών τέτοια σχόλια και όταν καταλαβαίνω ότι είναι από γυναίκα σε γυναίκα», κατέληγε η Τζούλια Κόλλια.