Ώρα Ελλάδος: Συγκινεί ο Παναγιώτης Στάθης για τον Δημήτρη Σταρόβα - «Μου το έστειλε χθες το βράδυ και...»

Τι είπε για την κατάστασή του;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ώρα Ελλάδος: Συγκινεί ο Παναγιώτης Στάθης για τον Δημήτρη Σταρόβα - «Μου το έστειλε χθες το βράδυ και...»

Συγκίνηση προκάλεσε το βίντεο που δημοσίευσε ο Δημήτρης Σταρόβας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου μίλησε πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας του. Πλέον έχει επιστρέψει στο σπίτι του ακολουθώντας όλες τις οδηγίες των γιατρών, έχοντας στο πλευρό του συνεχώς την σύντροφό του, Άννα Σταθάκη.

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο καλλιτέχνης υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και για αρκετές εβδομάδες νοσηλευόταν στο Τζάνειο νοσοκομείο. Έχοντας ξεπεράσει τα χειρότερα, πήρε εξιτήριο - δείτε φωτογραφίες κατά την έξοδό του - και αναρρώνει στο σπίτι του.

Μπορεί να μην έχει αναρρώσει πλήρως, καθώς η φωνή του θα αργήσει να επανέλθει, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα. Συγκεκριμένα, πως δεν πρέπει να κρυβόμαστε, δείχνοντας πόσο έχει αλλάξει η ομιλία του. Μέρα με την ημέρα όμως πηγαίνει καλύτερα.

Τι είπαν στην εκπομπή Ώρα Ελλάδος για τον Δημήτρη Σταρόβα

Στην εκπομπή Ώρα Ελλάδος στο OPEN σήμερα Δευτέρα 17/6, πρόβαλλαν το βίντεο του Δημήτρη Σταρόβα, με τον Παναγιώτη Στάθη να του στέλνει "μπράβο" και πως με το που το είδε ο ίδιος συγκινήθηκε.

«Είναι ένα μήνυμα ζωής και αισιοδοξίας. Εγώ το είδα χθες το βράδυ και συγκινήθηκα. Μου το έστειλε ο Γιάννης... Υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο όπως ξέρετε. Δεν έχει επανέλθει η ομιλία του. Μπράβο κύριε Σταρόβα, μάγκας, πρώτος μάγκας. Γιατί θα φτιάξει η ομιλία του και θα μπορούσε να κάτσει και να βγει σε 2-3 μήνες...», είπε ο παρουσιαστής.

«Είναι τα πρώτα λόγια του Δημήτρη Σταρόβα. Είναι πολύ συγκινητικό. Είναι πολύ αγαπητός, από πιτσιρίκια μέχρι και πολλούς μεγαλύτερους. Είναι και ο μοναδικός στο είδος του», σχολίασε μετά το βίντεο ο Παναγιώτη Στάθης.