Γιώργος Μαζωνάκης: Νέα ανακοίνωση μέσω του δικηγόρου του - «Υποχρεώθηκα σήμερα να επιδώσω εξώδικη πρόσκληση...»

«Είναι μεγάλη ματαίωση να εμπιστεύεσαι τους κοντινούς κι αγαπημένους ανθρώπους σου»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Συνεχίζεται ο "πόλεμος" ανάμεσα στον Γιώργο Μαζωνάκη και την αδερφή του, Βάσω η οποία ήταν και επί χρόνια στενή συνεργάτιδα του. Οικονομικά ζητήματα φέρεται πως οδήγησαν τα δυο αδέρφια στα δικαστήρια και οι επικοινωνία τους γίνεται πλέον μόνο μέσω των δικηγόρων τους (δείτε εδώ το λόγο που δεν μιλάνε πλέον).

Η νέα ανακοίνωση του Γιώργου Μαζωνάκη

Ο τραγουδιστής σύμφωνα με την ανακοίνωση έστειλε εξώδικη πρόσκληση τάσσοντας προθεσμία για την παράδοση όλων των οικονομικών στοιχείων της εταιρείας του από την διοίκηση (στην οποία φέρεται πως βρίσκεται η αδερφή του). Μάλιστα, έκανε και αναφορά στην εμπιστοσύνη που έδειξε σε αγαπημένους του ανθρώπου οι οποίοι τελικά τον πρόδωσαν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση γράφει: «Προκειμένου να επιλυθεί αποτελεσματικά η διαφορά που έχει ανακύψει με την εταιρεία διαχείρισης του καλλιτεχνικού μου έργου, υποχρεώθηκα σήμερα να επιδώσω εξώδικη πρόσκληση τάσσοντας προθεσμία για την παράδοση όλων των οικονομικών στοιχείων της εταιρείας μου από την απελθούσα Διοίκηση.

Εάν παρέλθει άπρακτη η προθεσμία αυτή, προτίθεμαι να εγείρω ενώπιον των αρμοδίων Δικαστηρίων αγωγή λογοδοσίας ώστε να καταστεί εφικτός ο έλεγχος της διαχείρισης των εταιρικών υποθέσεων.

Γιώργος Μαζωνάκης

ΥΓ: η υπόθεση με θίγει σοβαρά οικονομικά ,επαγγελματικά και προσωπικά. Είναι μεγάλη ματαίωση να εμπιστεύεσαι τους κοντινούς κι αγαπημένους ανθρώπους σου και να ανακαλύπτεις πως εκείνοι μόνο έτσι δε σε είδαν παρά μόνο ως αντικείμενο εκμετάλλευσης».

Να σημειωθεί πως όπως έχει ειπωθεί, ο Γιώργος Μαζωνάκης εδώ και περίπου 10 μήνες δεν μιλάει ούτε με την μητέρα του και γενικά είναι επιλογή του να κρατήσει κάποιες αποστάσεις για κάποια πράγματα που έχει δει και έχει ακούσει. Η οικογένεια είναι σπασμένη στα δύο, η μάνα με τις κόρες και τον Γιώργο Μαζωνάκη μόνο του να προσπαθεί να βρει μια άκρη μέσα σε αυτό που ο ίδιος υποστηρίζει πως του δημιουργεί πρόβλημα» - δείτε εδώ λεπτομέρειες.