Ελένη Τσολάκη: «Κάθε φορά που σε βλέπω, είσαι και πιο αδύνατος» - Άφωνη με την εμφάνιση του Αλέξανδρου Ρήγα στο Πρωινό Σουσου

Πολλά κιλά μείον ο σκηνοθέτης - ηθοποιός

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Τσολάκη: «Κάθε φορά που σε βλέπω, είσαι και πιο αδύνατος» - Άφωνη με την εμφάνιση του Αλέξανδρου Ρήγα στο Πρωινό Σουσου

Ο Αλέξανδρος Ρήγας βρέθηκε καλεσμένος σήμερα Δευτέρα 17/6 στην εκπομπή Πρωινό Σουσου. Ο σεναριογράφος - σκηνοθέτης και ηθοποιός, που σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών και στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, απ’ όπου αποφοίτησε το 1989, έχει γράψει τις επιτυχίες: Ντόλτσε Βίτα, Δύο ξένοι, Το κόκκινο δωμάτιο, Οι στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη, Η τούρτα της μαμάς, Η Ελίζα και οι άλλοι και Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή.

Τα τελευταία ωστόσο χρόνια απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας και γενικά την τηλεόραση, έχοντας στρέψει το ενδιαφέρον του στο θέατρο. Βέβαια, την σεζόν 2020-2021 και 2021-2022 συμμετείχε και έγραψε την σειρά Η τούρτα της μαμάς μαζί με τον Δημήτρη Αποστόλου.

Η εμφάνιση του Αλέξανδρου Ρήγα στην εκπομπή Πρωινό Σουσου

Με το που μπήκε στο πλατό της εκπομπής του OPEN, η Ελένη Τσολάκη έμεινε άφωνη με την εμφάνιση του. Ο Αλέξανδρος Ρήγας έχει αδυνατίσει αρκετά τα τελευταία χρόνια, με την εμφάνιση του να είναι διαφορετική.

«Μα, κάθε φορά που σε βλέπω, είσαι και πιο αδύνατος. Πώς τα καταφέρνεις;», τον ρώτησε η παρουσιάστρια με τον ίδιο να απαντάει «Πώς τα καταφέρνω; Τρέξιμο δεν έχω πολύ, αλλά είναι φυσιολογικό με τις παραστάσεις τώρα».

Μεταξύ άλλων, μίλησε για το political correct στη μυθοπλασία, λέγοντας «Πιστεύω ότι από την στιγμή που κάνεις μυθοπλασία είναι απολύτως φυσιολογικό να έχεις θετικούς και αρνητικούς ήρωες και οι δεύτεροι πρέπει να έχουν αρνητική φορά λόγου για να υπάρχει αντιπαράθεση των ρόλων και έτσι ώστε η νέα γενιά να εκπαιδευτεί. Η δική μου γενιά είχε εκπαιδευτεί στο κακό. Στο σχολείο το ξύλο ήταν νομιμοποιημένο. Η στάση των χεριών όπου ο δάσκαλος με τη βέργα έδερνε ήταν και εξευτελιστικό».

Επίσης, δεν δίστασε να αποκαλύψει το καστ της επιστροφής της σειράς Τι ψυχή θα παραδώσει μωρή: «Λένα Ουζουνίδου, Μαρία Λεκάκη, Παναγιώτα Βλαντή και Βασιλική Ανδρίτσου. Είμαστε στο στάδιο της προετοιμασίας, εύχομαι να γίνει κάτι που να αρέσει στο κοινό».