Γιάννης & Νίκος Φλωρινιώτης: Τελέστηκε το μνημόσυνο - Συντετριμμένη και ντυμένη στα μαύρα η Αννούλα

Η αφίσα έξω από την εκκλησία

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Κυριακή 16/6 τελέστηκε το μνημόσυνο για τον έναν χρόνο από τον θάνατο του Γιάννη Φλωρινιώτη, καθώς η οικογένεια έκανε μαζί και τα εξάμηνα για τον θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη, γιου του τραγουδιστή.

Η Άννα Φλωρινιώτη είχε κάνει γνωστό με ανάρτηση στο instagram (δείτε εδώ) πως το μνημόσυνο θα γινόταν την Κυριακή 16/6 στις 11π.μ στο Κοιμητήριο Σχιστού. Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών με την Αννούλα να είναι καταβεβλημένη μαζί με τη μητέρα της, Μάχη Φλωρινιώτη.

Τελέστηκε το μνημόσυνο για τον έναν χρόνο από τον θάνατο του Γιάννη Φλωρινιώτη

Μέσα από αναρτήσεις που έγιναν στα social media βλέπουμε την Άννα να μιλάει σε τηλεοπτικές κάμερες για τον χαμό του πατέρα και του αδερφού της. Παράλληλα, στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας ξεχωρίζει μια αφίσα με τη φωτογραφία του Γιάννη Φλωρινιώτη.

Αννούλα Φλωρινιώτη - Μνημόσυνο - Γιάννης Φλωρινιώτης

Γιάννης Φλωρινιώτης - Μνημόσυνο

Λίγες ημέρες πριν τελεστεί το μνημόσυνο η Άννα Φλωρινιώτη μίλησε στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1 εμφανώς συγκινημένη για τον πατέρα και τον αδερφό της: «Προσπαθώ όλη ημέρα να απασχολώ το μυαλό μου και να δουλεύω για να μην σκέφτομαι πράγματα. Το βράδυ όταν πηγαίνω σπίτι είναι δύσκολο πολύ. Η μαμά μου είναι χάλια. Παλεύουμε και οι δύο. Η μία στηρίζει την άλλη, αναλόγως ποια είναι πιο ευάλωτη. Όταν έπαθα αυτό το μεγάλο κακό δεν ήθελα κανέναν δίπλα μου.

Ήθελα μόνο τους φίλους μου που είχα από παιδάκι κι αυτούς είχα βέβαια και τους έχω πάντα. Δεν ήθελα σύντροφο. Όσο περνάει ο καιρός αρχίζω και νιώθω και την ανασφάλεια ότι είμαι μόνη μου και δεν έχω στήριγμα, γιατί τα έχω φορτωθεί όλα εγώ. Αρχίζω να έχω την ανάγκη να έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου, να με στηρίζει έστω ψυχολογικά», εξομολογήθηκε η Άννα Φλωρινιώτη φανερά συγκινημένη.

«Δεν σταμάτησα να δουλεύω (από το κομμωτήριο). Εννοείται μου λείπει το σόου γιατί πλέον δεν κάνω σόου. Πλέον είμαι μονάδα...(δείτε εδώ τη συνέχεια).