Ατύχημα για τον Βασίλη Τερλέγκα - Έπεσε από τη σκηνή που τραγουδούσε (Βίντεο)

Δεν μπορούσε να σηκωθεί από το έδαφος

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ένα ατύχημα επί σκηνής είχε πριν από λίγες ημέρες ο Βασίλης Τερλέγκας. Μέσα από βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Tik Tok βλέπουμε τον γνωστό τραγουδιστή να πέφτει από τη σκηνή, όπου τραγουδούσε σε εξωτερικό χώρο.

Αρχικά, ο καλλιτέχνης στέκεται με άνεση στο κέντρο της πίστας. Στη συνέχεια, ο Βασίλης Τερλέγκας πλησιάζει προς την άκρη, στο σημείο όπου ακριβώς από κάτω βρίσκεται η κοπέλα που πετάει τα λουλούδια.

Δείτε επίσης: Αδιανόητο: Θαμώνας έπιασε από τον λαιμό τον Βασίλη Τερλέγκα την ώρα που τραγουδούσε στη σκηνή (Βίντεο)

Το ατύχημα του Βασίλη Τερλέγκα στη σκηνή που τραγουδούσε

Στην απόπειρα που έκανε λοιπόν ο τραγουδιστής να πηδήξει από τη σκηνή και να μην κατέβει από τις σκάλες - τον είδαμε να προσγειώνεται στο έδαφος μη μπορώντας να σηκωθεί. Η εργαζόμενη κοπέλα δεν κατάφερε να σηκώσει τον Βασίλη Τερλέγκα με αποτέλεσμα να παρέμβει ένα ακόμα πρόσωπο.

Ο Βασίλης Τερλέγκας (Καλάβρυτα, 29 Ιουνίου 1961) είναι Έλληνας λαϊκός τραγουδιστής. Γεννήθηκε στα Καλάβρυτα και ήταν το τελευταίο τέκνο οικογένειας αγροτών, ενώ πέρασε τα παιδικά του χρόνια στο Πεύκο Αχαΐας. Σε ηλικία 16 ετών εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, όπου ζούσε ένα από τα αδέλφια του και από τότε ακολούθησε καριέρα στο τραγούδι.

Στην καλλιτεχνική πορεία του συνεργάστηκε με τους: Μάνο Ελευθερίου, Χρήστο Νικολόπουλο, Ιφιγένεια Γιαννοπούλου, Ρίτα Σακελλαρίου, Τζένη Βάνου, Πίτσα Παπαδοπούλου, Ζαφείρη Μελά, Κώστα Μπίγαλη, Σταμάτη Γονίδη, Καίτη Λιβανού κ.ά. Τα περισσότερα τραγούδια που έχει τραγουδήσει έχουν και την υπογραφή του. Μπορεί και παίζει όλα τα έγχορδα όργανα, ενώ έχει την εξ ολοκλήρου επιμέλεια της παραγωγής. Ζει στην Παιανία με τους 2 γιους και τη μητέρα του.

Πηγή: Wikipedia