Νίνο: Η σπάνια φωτογραφία με τα παιδιά από τον γάμο του με την Χρυσή Βαρδινογιάννη - Στην αγκαλιά του ο γιος και η κόρη του

Τρισευτυχισμένος στο πλευρό τους ο τραγουδιστής

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Νίνο γνώρισε την Χρυσή Βαρδινογιάννη, κόρη του επιχειρηματία Γιώργου Βαρδινογιάννη και της Αγάπης Πολίτη, το 2010, ερωτεύτηκαν και αποφάσισαν να μείνουν μαζί. Δύο χρόνια αργότερα, τον Δεκέμβριο του 2012 συγκεκριμένα, οι δυο τους παντρεύτηκαν και ένα χρόνο αργότερα, το 2023, ήρθε στη ζωή το πρώτο τους παιδί, ο Γιώργος. Το 2014 γεννήθηκε και η μικρή τους Κάρεν - Αγάπη. Το ζευγάρι, ωστόσο, λίγο καιρό αργότερα, πήρε την απόφαση να ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους και έτσι ήρθε διαζύγιο το 2017.

Μπορεί να έχουν ξαναφτιάξει τις ζωές τους έκτοτε, ο τραγουδιστής με την Ζόζεφιν και εκείνη με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη με τον οποίο χώρισε πρόσφατα (δείτε εδώ γιατί), όμως η μεγαλύτερη προτεραιότητά τους πάντα ήταν, είναι και θα είναι ο γιος και η κόρη τους. Τα παιδιά αυτά τα βλέπουμε σπάνια, καθώς κανείς από τους δύο γονείς δεν επιθυμεί να προβάλλει την προσωπική του ζωή στα social media, παρόλα αυτά ο πρώτος έκανε μία εξαίρεση για την ημέρα του πατέρα.

Η σπάνια φωτογραφία του Νίνο με τα παιδιά του

Πιο συγκεκριμένα, την Κυριακή 16 Ιουνίου δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία που οι τρεις τους ποζάρουν αγκαλιασμένοι, κρύβοντας, φυσικά, τα πρόσωπά τους. Είναι μία από τις ελάχιστες φορές που τους βλέπουμε μαζί και εκείνος φαίνεται πολύ ευτυχισμένος δίπλα τους.

Δείτε επίσης: Ζόζεφιν «Όταν είμαστε στο σπίτι με τον Νίνο...» - Η αποκάλυψη για τον σύντροφό της

Νίνο παιδιά

«Η Ρόδος είναι η βάση μου. Λέω ότι είμαστε οι αναμνήσεις μας, εγώ τη μισή μου ζωή την πέρασα στην Ρόδο. Τα παιδιά μου είναι μια χαρά. Μεγαλώνουν. Ο γιος μου είναι 10 χρονών και η κόρη μου κοντεύει τα 9. Εύχομαι να γίνουν ό,τι θέλουν στη ζωή τους, έχουν και τα δύο ταλέντο στη μουσική, στη ζωγραφική, στον αθλητισμό. Ό,τι θέλουν θα κάνουν, δεν θα πούμε εμείς τι θα κάνουν στη ζωή τους», είχε εξομολογηθεί ο Νίνο για τα παιδιά του στην τελευταία του συνέντευξη στο «The 2night Show» πριν από ένα χρόνο περίπου.

TAGS