Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Αντέδρασε έντονα σε σχόλιο για τον Απόστολο Λύτρα - «Επειδή έχω και ένα μικρό κορίτσι που μεγαλώνω...»

Τι είπε ο συνεργάτης της στο Στούντιο 4;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Αντέδρασε έντονα σε σχόλιο για τον Απόστολο Λύτρα - «Επειδή έχω και ένα μικρό κορίτσι που μεγαλώνω...»

Το άγριο σκηνικό ξυλοδαρμού ανάμεσα στον Απόστολο Λύτρα και την σύζυγό του, Σοφία Πολυζωγοπούλου, συζήτησαν στην εκπομπή της ΕΡΤ, Στούντιο 4, το απόγευμα της Δευτέρας 17 Ιουνίου, και η Νάνσυ Ζαμπέτογλου δεν δίστασε να δείξει την ενόχλησή της. Μάλιστα, όταν συνεργάτης της έκανε ένα συγκεκριμένο σχόλιο για την ποινικολόγο και την συμπεριφορά του η παρουσιάστρια αντέδρασε έντονα εναντίον του.

Η αντίδραση της Νάνσυς Ζαμπέτογλου σε σχόλιο για τον Απόστολο Λύτρα

«Δεν είναι να πέφτεις από τα σύννεφα πλέον. Από την άλλη, χάνεις την εμπιστοσύνη σου στους ανθρώπους; Χάνεις την αθωότητά σου; Γίνεσαι κυνικός και σκληρός; Δεν ξέρω... Επειδή είμαι πολύ μεγάλο κορίτσι πια και έχω και ένα μικρό κορίτσι που μεγαλώνω, κάποια πράγματα θα έπρεπε να τα είχα τοποθετήσει μέσα στο μυαλό μου. Δεν μπορώ όμως να τα τοποθετήσω στο μυαλό μου. Ας πούμε, αν με ρωτήσει κάποιος "τι πιστεύεις για τους ανθρώπους, είναι καλοί ή κακοί;". Δεν ξέρω. Να πέφτεις από τα σύννεφα ή να μην πέφτεις; Να σοκάρεσαι ή να μην σοκάρεσαι;», είπε αρχικά η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, φανερά επηρεασμένη από το γεγονός (δείτε εδώ την κόρη της).

Και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος επισήμανε, με την σειρά του: «Γενικά δεν πρέπει να πέφτεις από τα σύννεφα, δεν ξέρεις ποτέ για κανέναν. Δεν υπάρχει απάντηση σε αυτή την ερώτηση. Το να μην σοκάρεσαι έχει και λίγο κυνικό, κράτα λίγο την ισορροπία σου».

Τον λόγο, τότε, πήρε ο συνεργάτης τους, Κώστας Βαϊμάκης, ο οποίος περιγράφοντας τι ακριβώς συνέβη, δήλωσε για τον δικηγόρο: «Ο ίδιος προς τιμήν του παραδέχθηκε, δεν έψαξε να βρει δικαιολογίες, ζήτησε συγγνώμη από την οικογένειά του...»

Η παρουσιάστρια, εκείνη τη στιγμή, τον διέκοψε και τόνισε: «Εντάξει τώρα όμως… μη βάζουμε χαρακτηρισμούς. Ούτε "προς τιμήν του" είναι... Έχει γίνει μεγάλη συζήτηση για το συμβάν, το οποίο είναι σοκαριστικό, γιατί είναι και οι δύο άνθρωποι που υπηρετούν τη Δικαιοσύνη με έναν τρόπο, και εκείνος και η κακοποιημένη γυναίκα... Που πόσο άσχημο είναι... τέλος πάντων».

Δείτε επίσης: Ζήνα Κουτσελίνη: «Είστε η ντροπή της μεσημεριανής ζώνης», «Θλιβερή» - Θύελλα οργής εναντίον της μετά τη δήλωση για τον Απόστολο Λύτρα

Νάνσυ Ζαμπέτογλου για Απόστολο Λύτρα