Ζήνα Κουτσελίνη: «Είστε η ντροπή της μεσημεριανής ζώνης», «Θλιβερή» - Θύελλα οργής εναντίον της μετά τη δήλωση για τον Απόστολο Λύτρα

Η ερώτηση που έκανε και ξεσήκωσε τον κόσμο μετά τον ξυλοδαρμό της συζύγου του δικηγόρου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ζήνα Κουτσελίνη: «Είστε η ντροπή της μεσημεριανής ζώνης», «Θλιβερή» - Θύελλα οργής εναντίον της μετά τη δήλωση για τον Απόστολο Λύτρα

Η Ζήνα Κουτσελίνη, το μεσημέρι της Δευτέρας 17 Ιουνίου, σχολίασε μέσα από την εκπομπή της στο κανάλι του STAR, Αλήθειες με τη Ζήνα, την υπόθεση ξυλοδαρμού του Απόστολου Λύτρα στη σύζυγό του, Σοφία Πολυζωγοπούλου, υποστηρίζοντας:

«Ο Απόστολος Λύτρας δυστυχώς έβαλε τραύμα στο παιδί του. Αυτό νομίζω θα το εισπράξει, θα το καταλάβει και θα του πάρει πολύ χρόνο να λύσει αυτά τα ζητήματα. Θέλω να το πω γιατί πρέπει να είμαι έντιμη και με τους ανθρώπους που είναι στη ζωή μου, στην καρδιά μου. Από τη στιγμή που ο ίδιος βγήκε επώνυμα με το πρόσωπό του, δυστυχώς στον περίγυρο του σχολείου, στους γονείς, θα είναι το καίριο ζήτημα κι έτσι θα δημιουργηθεί μια δυσκολία.

Πρέπει να το πω. Πρέπει να τα λέμε. Η συγγνώμη δεν ξέρω αν αρκεί για τη γυναίκα του, τη Σοφία. Πάντως για το παιδί του όσες κι αν είναι οι συγγνώμες αυτά τα τραυματάκια... και ξέρω πόση είναι η λατρεία στα παιδιά του... Τη δεδομένη στιγμή τα ξέχασε και τα έβαλε στην άκρη όταν συνέβησαν τα γεγονότα».

Και πρόσθεσε: «Τους γνωρίζω προσωπικά και τους 2 και επ' ουδενί είδα ποτέ πως σε αυτό το ζευγάρι υπήρχε θέμα. Την τελευταία φορά που τους είδα μαζί ήταν στα γενέθλια του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στο ίδιο τραπέζι κάτσαμε, γελούσαμε όλο τα βράδυ και περάσαμε υπέροχα. Θέλω να πω ότι όταν κλείνουν οι πόρτες, που να ξέρεις; Η γειτονιά η δική μου ήξερε, αλλά δεν έκανε τίποτα. Η γραμμή της εκπομπής έχει μόνο μία πλευρά. Είναι δυνατόν ως γυναίκα να μην υπερασπιστώ την Σοφία; Τι να βγω και να πω; Τι καλός άνθρωπος που είναι; Δεν αναιρεί το ένα το άλλο, αλλά το ομολόγησε, αυτή είναι η αλήθεια».

Δείτε επίσης: Σοφία Πολυζωγοπούλου: Σοκάρει η κατάθεση για τον ξυλοδαρμό της από τον Λύτρα - Ξέσπασε σε κλάματα η Τατιάνα Στεφανίδου

Λίγο αργότερα, ωστόσο, ανέφερε: «Εσείς αμφισβητείτε ότι μια καριέρα στο ζενίθ της, αυτή τη στιγμή, πλήττεται;», με τον Δημήτρη Μαρέδη να λέει φωνάζοντας: «Αδιαφορώ πλήρως αν πλήττεται η καριέρα οποιουδήποτε κακοποιητή, αλίμονο δεν με νοιάζει η καριέρα κανενός. Ένας άνθρωπος που σηκώνει το χέρι σε μία γυναίκα ή σε έναν άντρα είναι καταδικαστέος».

Δείτε επίσης: Απόστολος Λύτρας: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τον ξυλοδαρμό της γυναίκας του - «Θα δω πως μπορώ να θεραπευτώ»

Τα μηνύματα οργής κατά της Ζήνας Κουτσελίνη μετά τις δηλώσεις για τον Απόστολο Λύτρα

Στην τελευταία ερώτηση που έκανε η παρουσιάστρια στάθηκε το κοινό και τότε ξέσπασε οργή εναντίον της στα social media. Κάτω από ανάρτησή της στο Facebook ακολούθησαν σχόλια ανθρώπων που την κατηγορούν για ξέπλυμα του ποινικολόγου, ενώ χαμός έγινε και στο twitter.

Κουτσελίνη Λύτρας οργή

Οργή για Λύτρα - Κουτσελίνη

Χαμός για Κουτσελίνη και Λύτρα

Αντιδράσεις για σχόλιο Κουτσελίνη για Λύτρα

Αντιδράσεις κατά Κουτσελίνη λόγω Απόστολου Λύτρα