Φαίη Σκορδά: "Λύγισε" στον αέρα του Fay's Time - «Με συγχωρείτε, τρέμω! Πριν ξεκινήσει η εκπομπή, ένας δικός μου άνθρωπος...»

"Τσάκισε" η φωνή της μιλώντας για το περιστατικό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά:

Η Φαίη Σκορδά εμφανίστηκε βαριά ψυχολογικά στην έναρξη της εκπομπής Fay's Time του ΣΚΑΙ, σήμερα Τρίτη 18/6. Αφορμή στάθηκαν τα μηνύματα που αντάλλαξε λίγη ώρα πριν με χρόνια φίλη της, την οποία κακοποιεί ο σύζυγό της, ωστόσο δεν τον έχει καταγγείλει.

Όπως είπε, της έστειλε και φωτογραφίες από τα σημάδια στο σώμα της, λέγοντας της πως παρόλο που γυναίκες όπως και την ίδια, οι γιατροί τις παρακαλάνε να καταγγείλουν τους άντρες τους, σκέφτονται τον κοινωνικό στιγματισμό των παιδιών τους.

Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά

«Με συγχωρείτε, αυτή την στιγμή τρέμω», ανέφερε αρχικά φανερά ταραγμένη.

«Θέλω να κάνω μία αναφορά ενός λεπτού. Πριν ξεκινήσει η εκπομπή, ένας δικός μου άνθρωπος, μια φίλη μου, δεν είναι φίλη μου που κάθε μέρα συναντιόμαστε, αλλά είναι φίλη αρκετών ετών, που ο άνδρας της είναι γνωστός στον δικό του χώρο, μου έστειλε κάποια μηνύματα και κάποιες φωτογραφίες, με αφορμή όλη αυτή την ιστορία.

Κράτησα μόνο 2 μηνύματα, προφανώς, αν και η ίδια δεν έχει θέμα, δε θα δείξω τις φωτογραφίες… Μου γράφει, "είμαστε πολλές, που μας παρακαλούσαν οι γιατροί με δάκρυα στα μάτια να καταγγείλουμε και σκεφτόμασταν τον κοινωνικό στιγματισμό των παιδιών μας από έναν πατέρα κακοποιητή". Αυτό είναι που σταματάει πολλές γυναίκες. Είναι η κοινωνία, που τι θα λέει; Ο μπαμπάς σου που έδειρε τη μαμά σου; Αυτό σταματάει τα θύματα να μιλήσουν. Δεν είναι ότι δεν έχουν τη δύναμη ή ότι δεν είναι καλλιεργημένες γυναίκες. Η συγκεκριμένη είναι και πάρα πολύ οικονομικά ανεξάρτητη... Δεν έχει να κάνει ούτε με τις σπουδές, ούτε με την καλλιέργεια», αποκάλυψε μετά από λίγο με αφορμή την κατάθεση της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, την οποία ξυλοκόπησε άγρια ο σύζυγός της, Απόστολος Λύτρας.