Νίκος Οικονομόπουλος: Αγόρασε συγκρότημα πολυτελών βιλών στη Μύκονο - Ολικώς ανακαινισμένες με προσωπική πισίνα στην κάθε σουίτα

Το νέο επιχειρηματικό του βήμα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Νίκος Οικονομόπουλος πήρε την απόφαση παράλληλα με την καριέρα του στη μουσική να κάνει ένα νέο επαγγελματικό βήμα, το οποίο μάλιστα δεν σχετίζεται σε καμία περίπτωση με τα καλλιτεχνικά του πλάνα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, που μετέφερε το Σάββατο 22/6 η εκπομπή Επί Τόπου, ο Νίκος Οικονομόπουλος αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί στη Μύκονο και συγκεκριμένα στην περιοχή Φτελιά του Κυκλαδίτικου νησιού.

Πιο αναλυτικά, ο τραγουδιστής αγόρασε εκεί ένα συγκρότημα πολυτελών βιλών, στις οποίες και έκανε ολική ανακαίνιση. Το εν λόγω συγκρότημα έχει ανοίξει και πλέον περιμένει τους επισκέπτες της Μυκόνου για ενοικιάσεις.

Το επόμενο επιχειρηματικό βήμα του Νίκου Οικονομόπουλου

Μάλιστα, το ρεπορτάζ παραθέτει ότι η κάθε βίλα διαθέτει από μια προσωπική βίλα. Για τους λάτρεις όμως της θάλασσας συγκρότημα απέχει μόλις 1,7χλμ από την παραλία Πάνορμος και 2,5 χλμ από τον Άγιο Σώστη (δείτε εδώ μια από τις συχνές επισκέψεις του τραγουδιστή στη Μύκονο).

Όσο για την προσωπική ζωή του τραγουδιστή, ο ίδιος έχει επιλέξει να την προστατεύει τα τελευταία χρόνια μετά τη δημοσιοποίηση κάποιων σοβαρών σχέσεων, που είχε. Σε αποκλειστική συνέντευξη, που είχε παραχωρήσει στο Youweekly.gr και στην Τζώρτζια Συρίχα η κουμπάρα του τραγουδιστή, Ιωάννα Σιαμπάνη είχε μιλήσει για τις τεράστιες κατακτήσεις που έχει ο καλλιτέχνης.

Οι φίλες σου σε κυνηγάνε για να τους γνωρίσεις τον κουμπάρο σου τον Νίκο Οικονομόπουλο;

Έχουμε λιποθυμίες (γέλια)! Όταν κάποιες με πιέζουν τους το κόβω με όμορφο τρόπο, ευτυχώς δεν έχουμε δει τρελά σκηνικά μέχρι στιγμής. Ο Νίκος πέρα ότι είναι ένας εκπληκτικός καλλιτέχνης έχει πέραση και στις γυναίκες. Όλες με ρωτάνε πότε θα τους γνωρίσω τον κουμπάρο μου. Το ξέρουμε ότι είναι ωραίο παιδί και είναι λογικό να τον πολιορκούν πολλές.

Διαβάστε εδώ όλη της την συνέντευξη.