Γιάννης Αϊβάζης: «Όποιος σηκώνει το χέρι του "κόψιμο"!» - Το έντονο σχόλιο για την κακοποίηση της Πολυζωγοπούλου από τον Λύτρα

«Η Ζήνα ξέρει τι είπε...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Γιάννης Αϊβάζης: «Όποιος σηκώνει το χέρι του

Ο Γιάννης Αϊβάζης παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Γειά Σου, οι οποίες προβλήθηκαν την Κυριακή 23/6 με τον ηθοποιό να μιλάει μεταξύ άλλων θεμάτων για την υπόθεση κακοποίησης της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον Απόστολο Λύτρα.

Ο ηθοποιός καταδικάζει κάθε μορφή βίας και μάλιστα τονίζει, ότι σε περιστατικά κακοποίησης θα πρέπει να δίνουμε προσοχή στα θύματα και όχι στους θύτες. Στη συνέχεια, ο Γιάννης Αϊβάζης έκανε και ένα σχόλιο για τη Ζήνα Κουτσελίνη και την αρχική τοποθέτησή της σχετικά με την πράξη του Απόστολου Λύτρα (δείτε εδώ τι είπε η παρουσιάστρια και την κριτική που έλαβε).

Δείτε επίσης: Απόστολος Λύτρας: «Έδωσε αφορμή η γυναίκα του! Ήταν η κακιά η ώρα» δηλώνει ο πατέρας του, Μανώλης

Η τοποθέτηση του Γιάννη Αϊβάζη για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα

«Αχ, Παναγιά μου, θεωρώ ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερο έγκλημα από την κακοποίηση. Θα πρέπει να ασχοληθούμε πολύ περισσότερο με τα θύματα παρά με τους θύτες. Οι θύτες θα πάρουν αυτό που τους αξίζει, είναι σίγουρο. Δεν υπάρχουν εξαιρέσεις και δεν πρέπει να υπάρχουν εξαιρέσεις. Θα είμαστε καταδικασμένοι αν υπάρχουν εξαιρέσεις. Εγώ νομίζω, ότι όποιος σηκώνει το χέρι του "κόψιμο", μεταφορικά και κυριολεκτικά "κόψιμο" όποιος και να είναι.

Όποιος τολμήσει να πει μια γνώμη, είτε καλή είτε κακή ξεκινάει ένα άλλο κύμα ανθρωποφαγίας. Μην καπηλευόμαστε τον πόνο του άλλου. Είναι κακό πράγμα αυτό το πράγμα σε γενικές γραμμές. Η Ζήνα ξέρει τι είπε, είναι μια γυναίκα εξαιρετική, με μεγάλη μόρφωση και μεγάλη κοινωνική προσφορά. Ο καθένας είναι υπεύθυνος με το τι λέει και ειδικά πως το λέει όταν έχει ένα βήμα», είπε ο Γιάννης Αϊβάζης.