Τρύφωνας Σαμαράς: «Δεν με αγχώνει που μεγαλώνω, με κοιτάζω τον καθρέφτη και λέω "φτου σου, κούκλα μου"»

Η απάντηση για τις πλαστικές επεμβάσεις

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Τρύφωνας Σαμαράς παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή I Love Σουκου με τις δηλώσεις να προβάλλονται την Κυριακή 23/6. Ο γνωστός κομμωτής μίλησε για όλα και για όλους χωρίς κανέναν ενδοιασμό στις απαντήσεις του.

Ο χρόνος που περνάει δεν είναι κάτι που αγχώνει τον κομμωτή, καθώς ο ίδιος απάντησε ότι νιώθει καλά με τον εαυτό του και την εικόνα του και μάλιστα, όταν κοιτάζει τον καθρέφτη μιλάει για τον εαυτό του με αποθεωτικά σχόλια.

Τέλος, ο Τρύφωνας Σαμαράς δεν δίστασε να απαντήσει και για το κομμάτι των αισθητικών επεμβάσεων. Ο ίδιος δεν είναι αρνητικός, έχει κάνει δοκιμές στο πρόσωπό του, σε κάθε περίπτωση όμως είναι κατά των υπερβολών.

Δείτε επίσης: «Με ερωτεύτηκε η κόρη του, αλλά τα είχα με τον ναυαγοσώστη!» - Συγκλονίζει ο Τρύφωνας Σαμαράς με περιστατικό στο παρελθόν

Οι δηλώσεις του Τρύφωνα Σαμαρά για την εμφάνισή του και τον χρόνο που περνάει

«Δεν με αγχώνει που μεγαλώνω καθόλου, με κοιτάζω τον καθρέφτη, με βλέπω καλά και λέω "φτου σου, κούκλα μου", έτσι έλεγε και η Βουγιουκλάκη. Δεν είμαι υπέρ του να είσαι "τσίτα μπόμπα", να πηγαίνεις δηλαδή και να βάζεις υαλουρονικό μέχρι να σκάσεις ή να κάνεις μπότοξ και να γίνεσαι σαν τον διάολο. Ό,τι και αν έχω προσπαθήσει να κάνω γίνομαι χειρότερος παρά καλύτερος», είπε ο Τρύφωνας Σαμαράς

Όσο για την προσωπική του ζωή και το φλερτ, ο Τρύφωμας Σαμαράς απάντησε στο I Love Σουκου: «Είμαι ελεύθερο πουλί και κελαηδάω από κανάρα σε κανάρα. Με φλερτάρουν πολύ. Δεν έχω πρόβλημα να κάνω την πρώτη κίνηση, αναλόγως. Φυσικά, πρέπει να ξέρεις ότι όταν κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση και φας χυλόπιτα θα πρέπει να το δεχτείς».